Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - ÉCSVCS Kft: "Rágalmazás és becsületsértés, ha megkérdezik mire is költi a cég a pénzt!"

2017. július 06. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület hónapok óta teszi fel a kérdést csapadékvíz elvezetéséért felelős cégnek, az ÉCSVCS Kft-nek, hogy mivel nincs csapadékvíz elvezetés Szigetszentmiklóson, hiszen minden víz alatt van a legkisebb esőzés idején is, illetve visszaárad a Határ úton a fekália ár, de neki a csapadékvíz elvezetés lenne a küldetése mégis a kapott költségvetési pénzeket mire is költi el! Erre érdemi válasz ezidáig nem érkezett csak mellébeszélések!

2017 július 4-én mégis a cég vezetője azt mondta egy politikai indíttatású nevetséges és meghatározatlan per során, hogy a céget a Buckai Szövetség Egyesület folyamatosan rossz színben tünteti fel, becsületébe gázol, lejáratja, rágalmazza és a jó hírnevét is sérti!

 De könyörgünk!

Azzal a kérdéssel, hogy ha a város egésze víz alatt van, valós vízelvezető rendszerek nincsenek és amire azt mondják, hogy az az is a lakótelep alól szűretlenül küldi a szennyet a különösen védett Kis Dunába, egyben természetvédelmi területbe és ez alapján mire megy el város tavaly átadott 60 + 50 = 110 milliója vagy az azt megelőző évek kapott pénze az tényleg sértő lenne? Nem szabad megkérdezni egy Önkormányzati cégtől, hogy a közvagyont hova költi? Nem szabad megkérdezni, ha a költés valódi tartalmát nem lehet felfedezni? Miért nem? Vagy az nem a mi pénzünk is? Esetleg a mi pénzünket, a közvagyont bármire és bármikor ellehet költeni? Egy várost bármeddig minden esőzésnél víz alatt kell látni? Természetes a fekália ár és a Kisduna szennyezése is? Jobb, ha kérdés nincs? Mi vagyunk UFO-k, ha megkérdezzük ilyen szemlélet mellett, hogy hol élünk?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr712645951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása