Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Felsőbb rendű jogokat kér a Szigetszentmiklósi Önkormányzat miközben a lakosokat tiporja!

2017. június 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Felsőbb rendű jogokat, tiszteletet, megbecsülést, az ebéd idő figyelembe vételét kéri a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a lakosságtól, miközben minden egyes nappal, minden egyes intézkedésével árt, keresztbe tesz a városnak és a lakosságnak! Joggal merül fel a kérdés: Mégis mire?

Hatalmas dilema előtt áll bármely magyar, Szigetszentmiklósi, Buckai ember, amikor az Önkormányzattal kerül szembe és ismeri azt, amit az elkövet nap, mint nap. Hogyan viszonyuljon hozzá és hogyan kezelje? Az Önkormányzat elvárja a tiszteletet, de a tisztelet nem jár mindenkinek, csak annak, akinek tettei tiszteletre méltóak! Mindenki tudja, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tettei nem tartoznak ebbe a körbe és ebbe a kategóriába! Legalábbis amikor az ember ránéz a rendszeresen visszatérő Határ úti fekáliára, a ki nem takarított, de költségvetésében 4,7 milliárd forintot elnyelő Bucka-tóra, a rombolást és tombolást hozó Bucka csatornára, melyben az elszámolás is elmaradt nem ez a szó jut eszébe, hanem az, hogy ezek finoman szólva se jó emberek!

Mi őszintén csodálkozunk ennek függvényében  ezeken az előjogokon és csodáljuk a lakosságot, valamint a türelmüket is! Azt gondoljuk, hogy más helyeken nem csak, hogy nem jár a tisztelet, de más helyeken hasonlókért már lincselést kapnának a döntéshozók hasonló tettekért és halálra kövezéseket!

Természetesen senki sem kíván ilyen brutális tetteket, de azt igen, hogy az Önkormányzat ne húzza az oroszlán bajszát és ha már elköveti azt amit elkövet, akkor húzza meg magát! Ezen javaslatunkkal élni fogunk a törvényesség őre, az intézményt vezető jegyző felé is! Hogy értsék, lássák és tudják is!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5912599875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása