Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megértjük, hogy nem meri aláírásával vállalni cikkeit a Szigetszentmiklós MA cikkírója!

2017. június 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban és hetekben újból kellő mosollyal szemléltük azokat újságírói és minden más tekintetben szánalmas próbálkozásokat, amelyeket a Szigetszentmiklósi Önkormányzat minden valóságot mellőző online portálja, a szigetszentmiklosma.hu szolgáltat. És itt értjük meg igazán, hogy a veszetség elleni oltásnak valóban mekkora jelentősége van!

A habzó szájú portál mindig megtalál valakit, akit kellően kispécizve az újságírói gusztustalanság és alpáriság ne továbbjával pellengérre állíthat, akár mosogépbe helyezett női képviselő fejével, akár más civilizálatlan eszközzel!

Nekünk persze nem feladatunk, hogy megvédjük az itt megemlítetteket, hiszen okosok, értelmesek és civilizáltak annyira, hogy megvédjék magukat egy aljas portál buta kommunikációjával szemben.

De egyre kiváncsiabbak vagyunk, hogy a portál gazdája, ha szellemi tulajdonára ennyire büszke, akkor nevével és elérhetőségével miért is nem vállalja fel!

Hiszen akkor legalább megtudhatnánk, hogy ki védi azt a képviselőtestületet, amelynek alkalmatlan felkészületlen, város és lakosság ellenes döntései miatt egész Pest megye és az egész ország olykor kínjában már sír, olykor kínjában már nevet!

Legutóbb például azt probálták megmagyarázni, hogy nincs azzal baj, hogy nőket zaklató nőgyógyász lett volna Szigetszentmiklós legújabb körzeti orvosa, de azzal baj van, hogy az ügyet leleplező képviselő ezt napvilágra hozta. Ahogy nincsen baj azzal sem, hogy a helyi propaganda rádió eszköznek és biodíszletnek tartja a gyerekeket és sűtetti, pácolja saját Önös érdekeinek megfelelően, de azzal baj van, ha a képviselő asszony felszóllal ez ellen!

A Határ út fekália áradatot csodának tartó, az Önkormányzati ügyintézésnek nevezett szörnyűségben gyönyörre találó portál kapcsán éppen ezért a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz fordulunk, hogy ki szereti őket ennyire és ki lehet eme veszett gyermeke! Már azért, hogy a hülyeségnek arca is legyen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5712581929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása