Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jelentős mennyiségű levelünk érkezett, melyet a technikai akadályok felszámolása utána közzé adunk és megmutatjuk Önöknek!

2017. június 08. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületnek jelentős mennyiségű levele érkezett főként a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól, de kaptunk az ELMŰ-től, a Postától, valamint az Alapvető Jogok Országgyűlési Biztosának Hivatalától is leveleket! Ezek közzétételét hamarosan megkezdjük!

Azért csak hamarosan, mert adminisztratív központunk jelentős fejlesztéseket igényel és az elmúlt napokban sajnos technikai meghibásodások is akadályoztak, melyeket hamarosan szándékainknak megfelelően elhárítunk! Ezt követően az egy szavas válaszokkal, vagy általános sablonokkal rendelkező leveleket a Szigetszentmiklósi Lokálpatrióták oldalról a nagyobb jelentőségű leveleket, pedig függetlenül azok tartalmától (érdemiek avagy sem) innen a blogról osztjuk meg. Ezen levelek során a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot érintő levelek esetében a kapcsolat tartó nevét ki fogjuk takarni, mert neki ez volt a kérése! Ugyanakkor a levelek tekintetében mindenki látni fogja, hogy milyen hangvételű, milyen minőségű és milyen gondolkodásmódú levél keletkezett, akár onnan, akár más hivataloktól.

Szóval hamarosan a válaszlevelek áradata következik!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4812579887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása