Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Baj van a TAO pénzből épülő fütött pályás stadion alvállalkozóinak kifizetésével?

2017. június 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban nevük elhallgatását kérő úriemberek keresték fel telefonon a Buckai Szövetség Egyesületet, akik csak a keresztnevüket mondták el! Felkértek bennünket arra, hogy fokozottan ügyeljünk a beruházásra, mert ott sok más mellett az alvállalkozók kifizetésével problémák és gondok vannak!

A beruházáshoz a Buckai Szövetség Egyesület a kezdetektől fogva érdekesen áll hozzá, hiszen nem hiszi, hogy Szigetszentmiklóson erre van a legnagyobb szükség és nem biztos, hogy ez a város eddig rendelkezésre álló legnagyobb hiányossága!

Ráadásul nem tudni, hogy mi alapján lettek azok a kivitelezők, azok a fővállalkozók, akik a területen a nekünk nyilatkozók szerint uralkodnak és másokkal meglehetősen furcsán viselkednek, másokhoz furcsán viszonyulnak! Olyan rémtörténeteket hallunk az ott folyó beruházásról, illetve az ott irányító, a beruházást meghatározó fő emberekről, hogy kérelemmel fogunk élni annak tekintetében hogy megvizsgáljuk van-e alapja a rémtörténeteknek avagy sem! Akár van alapja, akár nincsen beszámolunk a fejleményekről mindenképpen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9612580287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása