Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

DunaMédia TV: Egy televízió, ahol valóságnak megfelelő tartalom nincsen! Miért nincsen?

2017. május 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Tisztelt DunaMédia TV!

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

 

A médiaszolgáltatásnak és emberek tájékoztatásának megvannak a szakmai nívói, követelményei! Fontos, hogy objektív és fontos, hogy kiegyensúlyozott, kellően alátámasztott legyen! Sajnos azonban vannak olyan médiumok országszerte, melyek gúnyt űznek abból a nemes szakmából, amelyet a média és a szolgáltatása jelent! Azt lehet mondani, hogy új szakmát teremtettek, amely mindig is volt a világba, de talán ilyen durván, mint napjainkban alternatív valóságot nem teremtett! Ez a szakma a propaganda!

És azt gondoljuk, hogy az Önök televíziója nem médiumnak, mint propaganda szócsőnek tekinthető, amelyben minden szép, minden csodás függetlenül attól, hogy mi a valóság! Soha az Önök tv-jében nem láttuk, hogy a Határ úti fekália áradatról tudósítottak volna, vagy a Bucka csatorna által okozott károkról, hogy az ország legsilányabban kivitelezettje és az ország egyik legdrágábbja egyben, ahol az elszámolás is csúszik immáron két éve! Soha nem jelent meg az Önök TV-jében az, hogy a városban úgy ment el 4,7 milliárd forintnyi Uniós pénz, hogy a Bucka-tó a pályázati előírással ellentétben nem lett kitakarítva!

 

De soha nem jelentek meg az Önök TV-jében valódi lakosok pártállástól függetlenül vagy vállalkozások, életek. Soha és senki nem láthatta az Önök TV-jében milyen sorsok vannak Szigetszentmiklóson és milyen körülmények! Az ellenzék szinte soha nem jut be az Önök kamerája elé, ahogy nem kerülnek a Szigetszentmiklósi Civil közöségek független vagy nem kormánypárti képviselői sem! Az Önök kamerája elé csak várospusztító Polgármesterünk és bűnös társulata kerülhet, akik nap, mint nap tovább súlyosbítják a Szigetszentmiklósi válságos állapotokat minden egyes döntésükkel, tevékenységükkel! Az Önök TV-jéből mindig azt tudhatjuk meg, hogy minden csodás, minden rózsaszín! Csakhogy amikor a másfél sáv széles járdátlan utak mentén életveszélyben közlekedünk, amikor nyomorgunk a túlzsúfolt Bucka buszon, amikor látjuk, hogy a vezetés hogyan herdálja el a város értékeit és hogyan köt előnytelen szerződéseket például a Fővárosi Vízművekkel vagy a Sas utcai óvoda ügyében, hogy pár gigászi szörnyűséget felsoroljunk a teljesség igénye nélkül, akkor tudjuk, hogy hazudnak nekünk és hazudnak nézőiknek is! Mindegy e tekintetben Haeffler András főszerkesztőjük milyen szinten cinikus, például a Bucka csatorna kérdésében, mert egyszer a valósággal szembesülve magyaráztatott kell adniuk arra miért tették azt, amit és ahogy tettek!

 

De tényleg miért? Nem tudják az objektív tájékoztatás mit jelent? Nem tudják, hogy mindennek legyen az érdem vagy szörnyűség egyszer vége lesz? Nem tudják azt, hogy ha valaki egy rendszer bűneiben részt vesz, annak szócsőve, akkor előbb vagy utóbb felelnie kell? Miért csinálják ezt? Nem jelent semmit Önöknek az a szó, hogy tisztesség és becsület? Az Önöknél dolgozóknak nincs média végzettsége úgy ahogy nekünk van? Az ehhez szükséges végzettséget nem szerezték meg? Esetleg megszerezték, de elfelejtették amit ott tanultak? Vagy a pénz mindent felülír és nem számít semmi sem?

 

Tudják mikor 2014-ben megcsinálták a Szeresd és lásd Szigetszentmiklóst és megnéztük láttunk valami idilli álmot, csodálatot. Egy olyan világot, amely Szigetszentmiklóson sosem volt, de jó lenne, ha lenne! Tudjuk, hogy 8 hónapnyi munkájukba került míg elkészült! Tudjuk, hogy alig tudtak olyan objektív beállításokat szerezni, hogy olyan képeik legyenek, amelyen nem látszanak a valós Szigetszentmiklósi állapotok és a szörnyű körülmények!

 

De ezzel kinek tesznek jót?

Mert nekünk a lakosságnak biztos, hogy nem!

 

Elgondolkoztunk azon is, hogy hol alakult ki előbb a propaganda! Az országban vagy a városunkban? Meglátásunk és véleményünk szerint Önök sokkal korábban biztosították a hamis, hazug és félretájékoztató propagandát nekünk, mint ahogy az országot megszállták más propagandisták és propaganda médiumok!

 

A házelnök hatása volt ez? Mi voltunk a kísérleti egerek, hogy a lakosság, hogy bírja, hogy tűri, ha hazudnak nekik reggel, délben este?

 

Hol a szakmaiság?

 Hol az objektív tájékoztatás?

Hol van az erkölcs?

 

 

Megtisztelő

válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 24

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312537945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása