Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Magyar Postához fordulva: Ismételten megkérdezzük a nem kézbesítő postások rendszerét hogyan szándékoznak felszámolni? Egy esetleges informatikai rendszer hogyan segít, ha segít?

2017. május 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Magyar Posta!

 Tisztelt Vezérigazgató Úr!

 

 

Szomorúan vettük tudomásul, hogy nagyon kemény hangvétel kellett, ahhoz hogy Önökből valamilyen rész, a kérdésre vonatkozó és kis mértékben értékelhető nyilatkozatot ki tudjunk csikarni! Önök elmondták, hogy gondolkoznak valamilyen informatikai rendszeren! Elmondták miután folyamatosan azt kértük és kérjük, hogy a postai küldemények és szolgáltatások legyenek felvezetve az ügyfélkapura és az állampolgárok, címzettek által nyomon követhetően!

 

Erre azért van szükség, mert az Önök állományában a tisztességesen dolgozó és becsületes postások mellett ott vannak a nem kézbesítő postások is! Azok a postások, akiknek nincs kedvük a leveleket, küldeményeket, mi egymásokat kivinni, a kocsmában asztalt támasztanak és éppen ezért nem is viszik ki! Azok a postások, akik bűncselekményt elkövetve, okiratokat hamisítva ledokumentálják azt, amit sosem tettek meg! Ezzel, pedig a címzetteket megkárosítják, kellemetlen helyzetbe hozzák, bírságokat kapnak Önök miatt, kikötött közművek, korlátozott szolgáltatások és megszűnő cégek övezik ilyen tevékenységüket!

 

Azzal már nem foglalkozunk, hogy Önök újabban azt a hazugságot írják le, hogy nem ismerik a konkrét eseteket, hiszen mindet leírtuk egyenként Önöknek, de érdemben nem foglalkoztak vele, valótlanságokat írtak le, okirat hamisított dokumentumokra alapozottan!

 

Azzal sem foglalkozunk, hogy Önök fenntartják korábbi közléseiket, hiszen abban eddig nem volt igazán az informatikai rendszerre célozgatáson túl semmi érdemi és semmi olyan, amelynek lenne a legkisebb mértékben is valóság alapja vagy valós tartalma. Ellenben ismét megkérdezzük mit terveznek tenni a nem kézbesítő postások ellen? Ha bevezetnek egy informatikai rendszert azt ugye nem terhelik ránk így is túlárazott, de folyamatosan hibát hibára halmozó szolgáltatásaik mellett? Ugye nem lesznek arcátlanok, hogy a változtatás szükségessége Önöknek róható fel, de minket lakosokat, címzetteket terhelnek majd bújtatottan elrejtett költségeivel?

 

Szeretnénk továbbá megkérdezni, hogy mikor szüntetik meg azt a tiszteletlen magatartást, melyben döntéshozóktól kérünk állásfogalalásokat, de ügyfélszolgálattól kapunk leveleket, melyek válasznak nem tekinthetőek és nincs is semmilyen ráhatásuk a döntésekre, az intézkedésekre?

 

Megtisztelő érdemi

válaszukat és

intézkedésüket előre is

megköszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 20

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2012527687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása