Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hova tűnnek a leszerelt közkút szerelvények? Kit gazdagítanak?

2017. május 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Hosszú éveken át Szigetszentmiklós valaha volt képviselői tanácstagjai azért küzdöttek, hogy Szigetszentmiklóson köztéri kutak legyenek! Hogy bármely rászoruló vagy arra járó egészséges vízhez juthasson, a nyári meleg során pedig felfrissülhessen!

 

Önök 2016-ban úgy határoztak, hogy a városban fellelhető köztéri kutak jelentős részét leszerelik, ezzel ellent mondva elődjeik munkájának, küzdelmének, harcának, ha emlékezetünk nem csal gazdaságossági indokokra hivatkozva.

 

Miközben persze nemhogy kút leszerelés kellene, hanem gyarapítás a szennyezett területekre (pl.: Bucka sok része, Csepeli út közel a kamion szervízhez, a Sport vendéglő és környéke stb…) is tekintettel, s miközben Önök vezetékes víz tűzcsapjáról mérő óra nélkül, a teljes környezetet elúsztatva vizet vesznek, amelyből utat locsolnak felmerül a kérdés, hogy a leszerelt kút szerelvények, amely kút szerelvények információink szerint egyenként legalább 300 ezer forintot érnek és legalább 80 db-ot szerelnek le, tehát ezek a szerelvények kihez kerülnek? Ezek a szerelvények kit gazdagítanak?

 

Hogy persze a leszerelés az mennyire etikus, emberséges azt hagyjuk! Ilyen emberi hozzáállást sajnos rájöttünk Önöktől el nem várhatunk! De tényleg kit gazdagítanak a leszerelt szerelvények?

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 1

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312470569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása