Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Valódi és használható buszvárókra van szükség használhatatlan, nem létező, pocsolyához elhelyezett vagy funkciónális nagy árért kapható dísztárgyak helyett!

2017. április 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson és ezen belül az Alsóbucka városrészben is nagyon fontos kérdés, hogy hogyan lehet kijutni, eljutni, közlekedni vagy tömegközlekedni és az is, hogy ez bár ma nehezített mégis hogyan lehetne megkönnyíteni!

 

A megkönnyítés egyik lehetősége és a tömegközlekedés segítése, hogy a buszmegállók ne legyenek fedetlenek, pocsolyával körbevettek és ne álljanak és ázzanak az emberek ott, mint a nádi verebek!

 

A Buckai Szövetség Egyesület hamarosan igényt fog bejelenteni! Ezen igény szerint használható buszvárókat szeretnénk kérni! A használható buszváró természetesen nem azokat a közdíszeket jelenti, amelyeket a magát Szigetszentmiklósi közlekedési szakértőnek tituláló bohóc akart elhozni több millió forintért, s amelyek bár természetesen szépek, de sem esőtől, sem széltől, sem semmitől nem védenek meg! Mi olyan buszvárókra gondoltunk, amelyektől nem megy anyagilag tönkre a város, de amelyek megvédenek bármilyen szélsőséges időjárástól, továbbá olyanokra, amelyek környékén legalább a csapadékvíz elvezetés megoldott és nem fognak a buszra várakozók fürödni egy-egy arra közlekedő miatt!

 


Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6012438239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása