Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Önkormányzat: "A Bucka nem hanyatló, hanem fejlődő!" - De jó! Így "CSAK' heringként nyomoroghatunk a Bucka buszon!

2017. április 11. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzatban van egy pár ember, aki ki tudja milyen indítatásból közli le azt a valótlanságot, hogy Szigetszentmiklós épül, szépül, illetve a Bucka nem hanyatlik, hanem fejlődik!

 

Nem tudjuk Önök, hogy vannak vele, de amikor felszálltunk a Bucka buszra és egy kedves lakótársunk a lábunkon, a másik a vesénkben, a harmadik a hátunkban akkor kettős érzés sodort bennünket magával: Egyrészről, ha ez a fejlődés, akkor de jó, hogy nincs rosszabb! Másrészről: Ez tényleg fejlődés?

 

Nem mellesleg a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a 2016. évi közmeghallgatás után egy évvel közeledve a 2017-es évihez újra kommunikál az ötödik kis bucka buszról, amelyen természetesen rajta van! Az egyetlen szépséghiba ezzel csak az, hogy sem a Volánbusztól azokkal, akikkel beszéltünk nem tudnak róla, se a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól! Vajon, akkor mégis ez hogyan történhet? Pláne úgy, hogy egy tavaly decemberi ötödik Bucka buszt is igénylő Volánbuszos menetrend módosítás esetében Volánbuszos belső források szerint a javaslatot az Önkormányzat az asztalról lesöpörte!

 

Szerintünk hiába ígérte meg az Önkormányzat a tavalyi közmeghallgatáson azt a bizonyos ötödik kis Bucka buszt Dr. Fónagy János államtitkár Úr jelenlétében egyáltalán nem foglalkozik vele! De nem akar lebukni azon, hogy bármely megtett szava, ígérete mögött voltaképpen semmi sincsen!

 

Végezetül, tehát az a lényeg, hogy fejlődünk, miközben a Bucka buszon heringként utazhatunk és második világháborús körülményeket idéz városunk vagy például Buckai városrészünk! Képzelhetik, ha még ez sem lenne! Hajjaj!...

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3012416651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása