Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem kézbesítő postások ügye: Ügyfélszolgálati vezető válaszol a Vezérigazgató helyett?

2017. március 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt  Magyar Posta!

Tisztelt Vezérigazgató Úr!

 

Őszinte megdöbbenéssel és mély felháborodással vettük a kezünkbe a mai nap során ismételt levelüket! Megdöbbenéssel, mert azzal kezdik a levelet, hogy a Vezérigazgató Úr az Ügyfélszolgálati vezetőnek adta át, hogy kérdéseinket válaszolja meg!

 

No, de egy ügyfélszolgálati vezetőnek van hatásköre a Posta rendszerszintű hibájának felszámolására megtenni intézkedéseket? A Magyar Postán az Ügyfélszolgálati vezető hozza meg a működési és egyéb kardinális döntéseket a Vezérigazgató helyett? Vagy a nem kézbesítő postások intézményét nem szándékoznak felszámolni? Nem ismerik el?

 

Önök azt írták, hogy amíg nem ismerik a konkrét eseteket, addig nem tudnak válaszolni! Önök is tudják és mi is tudjuk, hogy minden egyes konkrét esettel legyen az a Martonvásári, ahol Önök egy céget a nem kézbesítéssel tönkre tettek, legyen az a Zuglói ahol egy egyéni vállalkozást Önök miatt a kedvezményes KATA-ból kicsaptak, legyen az a Szigetszentmiklósi, ahol felfüggesztették az adószámunkat kis időre és Önök miatt vagy számtalan más eset konkrétan megkeresést kaptak! És annak ellenére, hogy értesítő sosem került a postaládába, munkatársaik akik közül egyik-másik egésznap a kocsmában asztalt támaszt, egyik-másik órákat mamáknál trécsel, egyéb más vállalt munkahelyről származó munkáját látja el kézbesítés helyett vagy éppen politikai karriert épít, ahelyett, hogy ellátná a munkaköri kötelezettségeket egyszerűen kimostak és tájékoztatásként bizonyítható módon szemen szedet hazugságot írtak le! Arra alapoztak, hogy a nem kézbesítő postások mit dokumentáltak le, miközben elmondtuk, hogy például a kocsmában ülő Martonvásári postás a kocsmában két delírium között töltögeti a papírokat! Legalábbis nekünk az ott élők, amikor utána jártunk, hogy a nem kézbesítő postásról mit tudnak erről meséltek! Delíriumos állapotban pedig a nem kézbesítő postás nemhogy a postaládáig nem támolyog el, de az adott utcáig se! Közben, pedig a dokumentáció terén minden rendben van! Minden ami nem zajlott rendben úgy tűnik mintha rendben lett volna! Igaz ahhoz, hogy úgy tűnjön kellett a nem kézbesítő postás okirat hamisítása!

 

Tényleg ott tartunk, hogy Önök ezt védik és semmit sem szándékoznak tenni ellene? Nem veszik észre, hogy azzal, hogy nem kézbesítenek és semmit sem akarnak tenni a nem kézbesítő postások rendszere ellen saját rendszerüket, hivatalukat, a munkájukat rendesen ellátó személyeket járatják le, de teljes mértékben?

 

Elképzelik azt, hogy azok, akiknek kikötik a közüzemi szolgáltatását, vagy azok, akiket megbüntet Önök miatt a NAV, megszüntetik az egyéni vállalkozásukat, felfüggesztik az adószámukat, törlik a cégüket azért mert Önök és a munkatársaik nem kézbesítettek és meg se kísérelték azt majd csendben maradnak és önkéntesen felvállalják az áldozat szerepet? Vagy Önök úgy gondolják, hogy kiskirályok az országban, a hazában és bárkivel, bármit megtehetnek, mert nem lesz következménye? Tetszőlegesen tehetnek tönkre magyar állampolgárokat, adózókat, cégeket? Önöknek ezt lehet?

 

Elmúlt leveleink során számtalan esetben közzé tettük leveleinket, melyet egyenként legalább 30 ezren olvastak el! Szerte az országból Győrtől, Debrecenen át Nyíregyházáig, Esztergomtól, Budapesten át Pécsig jelentkeztek hasonló problémákkal megélésekkel az emberek! Elmesélték, hogy a küldemények eltűntek vagy megsérültek! Volt, hogy megdézsmálták a küldeményeket! Elmesélték, hogy a levelek náluk sem érkeznek meg és utána úgy Önök miatt borzalmasak a következmények! Elmesélték, hogy ott is postásokat mosdattak és a hibájukat, a felelőségüket nem ismerték el, miközben egyértelmű, hogy Önök, a posta és a nem kézbesítő postások miatt keletkezett a probléma! Elmesélték, hogy nekik is ahogy nekünk is válasz leveleikben hazudtak és valótlanságokra alapozva válaszoltak, illetve tévinformációkat tekintettek alapnak!

 

Felhívjuk éppen ezért a figyelmüket, hogy elég volt a mellébeszélésből! Elég volt abból, hogy Önök hazugságokra és okirat hamisításokra alapozottan, a nem kézbesítő postásokat védve válaszolnak nekünk és nem tesznek, nem kezdenek meg intézkedéseket!

 

Nem fogadjuk el, ahogy eddig sem fogadtuk el, hogy az ügyfélszolgálat, annak vezetője vagy valamely munkatársa válaszoljon nekünk kardinális döntési kérdésekben a Vezérigazgató helyett! A választ a Vezérigazgatótól várjuk!

 

Mitöbb! Immáron választ várunk arra, hogy akkor a postai szolgáltatásokat végre ügyfélkapura vezetik? Lehet majd ezentúl elektronikus úton követni? Esetleg kamerázzuk be a postaládánkat? Kapunk rá állami támogatást, hogy bebizonyítsuk, hogy munkatársuk nem kézbesített és lebuktassuk az okirat hamisító, károkozó munkatársaikat, akik feladatkörűket nem látják el? Megtérítik az eddigi károkat? Elismerik végre a felelősségüket? Kezdeményeznek olyan eljárásokat, előterjesztéseket, hogy semmilyen magyar állampolgár, adózó, címzett ne legyen tönkre tehető Önök miatt?

 

Megtisztelő válaszukat

előre is megköszönjük!

 

Ahogy megköszönnénk azt is, ha

kivételesen az a válasz az eddigiektől

eltérően mellébeszélésektől mentes

lenne!

 

Köszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Március 31

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1712390677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása