Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Budapest: Sztrájk készültségben a FKF szakszervezete 4 %-os ajánlat miatt. Szigetszentmiklóson 0 % ugyanez!

2017. február 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Február 20-ai sztrájkra készül a Fővárosi Hulladékgazdálkodásért is felelős szakszervezet, miután a bértárgyalásokon a jelen állás szerint nem sikerült megállapodni. A 4 %-os béremelésre vonatkozó munkáltatói ajánlatot a 15 %-os minimálbér, a 25 %-os szakmai minimálbér emelésének törvény által meghatározott kötelezvénye tudatában nem tudták elfogadni! Ha Február 20-ai sztrájk sem hoz eredményt, akkor Február 27-től a hulladék elszállítás szüneteltetése határozatlan idejű és szakértők jóslata szerint sziciliai hatásokat fog elérni! Azaz Budapest a szemétben fog úszni!

Szigetszentmiklóson eközben a Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek hulladékelszállításáért felelős ARIES Kft-ben dolgozói nyilatkozatok szerint a 2017-es béremelés mértéke 0 %. Az ARIES Kft dolgozóit ismerve és az ARIES Kft működését ismerő szakértők szerint ezért az sem kizárt, hogy több ARIES-es dolgozó részben saját fizetésemeléséért, részben szolidaritásból csatlakozhat a sztrájkhoz!

Ha az eseményekkel kapcsolatban bármely új hírt tudunk meg tájékoztatni fogjuk Önöket!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2612262758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása