Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepel sziget: Rendben van, hogy gázszolgáltató váltás, de hogy egy csomó minden csak Pesten intézhető el az nincs rendben!

2017. február 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson és Csepel szigeten, ahogy a közelmúltba Önök is észrevehették számtalan területen szolgáltató váltás történt, s nem kivétel ez alól a gázszolgáltatás sem!

 

Míg eddig a Fővárosi Csepelen kívüli Csepel szigeti települések szolgáltatója a TIGÁZ volt, most ahogy láthatják a FŐGÁZ lett! Ez pedig nem jelent mást, hogy pár ügyintézésen kívül (szerződéskötés, módosítás, befizetés) fontos szolgáltatásokat csak a Főváros területén található ügyfélszolgálatokon lehet elintézni! Ilyenek a fűtőtestcsere, mérőóra csere és hitelesítés vagy egyéb, más fontos ügyintézések is!

 

No, de míg korábban volt ügyfélszolgálat a TIGÁZ-tól Szigetszentmiklóson is, addig azért felmerül a kérdés, hogy a 200 ezer Csepel szigeti hol tudja fontosabb gázszolgáltatási ügyeit intéztetni! Ha megnézzük a Főgáz ügyfélszolgálati listáját és abban a hozzánk közel eső délieket, akkor:

 

·       Budapest XIX. kerület KÖKI terminál

·       Budapest VIII. kerület Fiumei út

·       vagy Budapest XI. kerület Fehérvári út

 

Azaz egyik sincs közel!

 

Szerintünk ez így nagyon nincs rendben! Legalább 1 ügyfélszolgálat kellene a szigetre 200 ezer embernek! Éppen ezért ezt indítványozzuk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8312251076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása