Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Koncepciót mutatunk: Hogyan legyen a Buckában gyógyszertár és orvosi rendelő

2017. február 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan meglepődnek azon, hogy miért tiltakozik a Buckai Szövetség Egyesület olyan üres szavak, mint köbiztonság, közlekedés, egészségügy ellen. Miért mondja azt, hogy ez így üres, amely mögött tartalom nincsen!

 

Sokan, pedig nem értik azt, amikor azt idézzük: „A terv semmi, a tervezés minden!” Most egy cikk keretében fogjuk bemutatni!

 

Sok helyen és sok formában olvashatjuk azt, hogy gyógyszertár kell a Buckába. De amíg csak ennyit mondunk, addig ez csak egy terv. A tervezés az, hogy mit teszünk és szervezünk érte!

 

Első lépésben megnézzük: Lehetséges-e? Kaphatunk-e? Kiderül, hogy lakoslétszám alapján Szigetszentmiklóson 8 gyógyszertárnak kellene lennie, de csak 7 van! E tekintetben, tehát jöhet! De hogy kerül a Buckába?

 

Második lépésben megkeressük a gyógyszertárosokat és beszélünk településen kívüliekkel is. Hogyan hoznának egy ilyen területre gyógyszertárat? Megkérdezik, hogy orvosi rendelő van? Mert ha nincsen, akkor gyógyszertárat hozni nem érdemes!

 

Tehát orvosi rendelő kell! Hogyan lesz orvosi rendelőnk? Hát biztosan kell neki terület! Hol legyen? Hol fér el? A képen Önök láthatnak egy Csépi úti szabályos négyszögletű ingatlant, melyre fellehet húzni egy U alakú épületet. Az épületben lehet orvosi rendelő és lehet gyógyszertár is. Az autók, pedig parkolnak középen!

 

Akkor megvan, hogy kell gyógyszertár, de mellé orvosi rendelő is. Megvan az, hogy mindezt hova és hogyan tennénk! Most jön az, hogy hogyan vetessük meg és hogyan tudjuk a megépítést finanszíroztatni! Na erre kell egy megvalósítási terv! Az is megvan! Akkor elkezdünk pályázni, könyörögni és kérvényezni, és ha nehezen is, de meglesz!

 

Na ez a különbség a terv és a tervezés között! Ez a különbség, ha van tartalom, koncepció, készség és aközött, ha ilyen nincsen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2312245382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása