Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: Kutakhoz futva!

2017. január 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök az elmúlt évben már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb eseményeivel, amelyet azok elkövetői vagy elhozói biztosan nem gondoltak át vagy nem olvastak el! Ez a GROTESZK MIKLÓS!

Bár már régen nem jelentkeztünk ezzel a sorozattal most úgy látjuk és úgy véljük, hogy ismét eljött az ideje! Hiszen egy olyan esemény látott napvilágot, amelynek meglátásunk szerint és itt a helye. Az előadott történetek szerint valahogy így történhetett:

Volt egyszer hol nem volt nem is oly régen egy szakmaian szakmaiatlan csapat e vidéken! Olyan szuper volt, hogy  hujja meg ihaja, kollaboránsként minden majd megoldva! Várta a majdot kis polgár, s hogy lészen, mégsincsen semmi jó ezen a vidéken! Állt a kút mellett az biza lezárva, Judás és csapata majd aztat megoldja! Fogta a csapat magát és Supermant pár óra alatt 118 csaphoz ment! Mire már reggel kélt biza a csapokat, leellenőrizte s nézhettünk nagyokat! Bizottság előtt bizony már reggelre tapasztalatuk el is lett regélve! Csoda e városban e csapat, s jó hogy van, de vajon tudják-e hogy a kút hol is van? Nem alva tényleg mit városért áldoztak, 118 kúthoz biztosan rohantak! Csoda a városban, s igaz a történet ne meséld el másnak, ne nézzen hülyének!

(A történet a Szigetszentmiklós Választ mai „életszerű” beszámolója alapján született!)

- CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2112171152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása