Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Köztéri kutak Ellehetetlenítés után lezárták? Miért? Hogyan?

2017. január 29. - Buckai Szövetség Egyesület

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő és elkergetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Vízművek!

Tisztelt Emberi Jogok Országgyűlési Biztosa!

Tisztelt Bárki, aki segíthet!

 

 

Döbbenten, elhűlten és levegőért kapkodva állunk egy olyan esemény előtt, mely szerintünk nem más, mint az emberi erkölcstelenség és aljasság netovábbja! A kegyetlenségre meglátásunk szerint nincsenek szavak!

 

Mint Önök is tudják, hiszen már elég régóta írunk róla Szigetszentmiklós város Önkormányzata olyan szinten károsított meg egyes lakókat, hogy bár a vezetékes víz hozzájárulást beszedte vannak, akiknek a pénzükért semmit se adott cserébe! Átnevezés, buta válasz vagy vessél keresztet a pénzedre jött cserébe, no meg persze új és horribilis csatlakozási mértékek, amelyet vannak, akik nem tudnának kifizetni se részletbe, se egészbe! Még akkor se, ha nem érte volna ekkora igazságtalanság őket!

 

S miután elmondták azt a teljesen képtelen álláspontot, hogy anno ezek az emberek nem is azért fizettek, hogy víz legyen a kertjükbe, hanem hogy előttük elmenjen az utcán (de most őszintén ilyenért ki fizetne, miközben mindenki más ezért az összegért a vízóraaknájába a vizet meglelte) még a köztéri kutakat is leszerelni tervezték! Tehát először ellehetetlenítették az embereket és megkárosítva őket olyan  helyzetet teremtettek, amellyel már a vezetékes vizet ebben az életbe, ha az Önkormányzaton múlna sosem érnék el, utána leszerelnek minden egészséges víz elérést, hogy aki károsult, szegény, idős az a szennyezett talajvíztől betegedjen vagy fulladjon meg!

 

S, ha ez most nem lenne elég, akkor felfedezhetjük, hogy nem működnek a kutak! Nem azért, mert elfagytak (egyébként sem fagynak el olyan könnyen ez korábbi tapasztalat), hanem azért, mert vagy a vízművek, vagy az Önkormányzat átfúrta a kutat és lezárta azt! Tette mindezt télen, hóban, fagyban! Tette mindezt azokkal, akiket előtte ellehetetlenített!

 

Szavak nincsenek

erre az

arcátlanságra!

 

Azonnali magyarázatot, felelősségre

vonást kérünk!

 

Aki pedig ezt tette az emberiség elleni

bűntett vádjával azonnal kerüljön a

börtönbe!

 

Mindezekre hivatkozással kérjük a kutakat azonnal állítsák helyre és hozzák meg a szükséges és emberséges intézkedéseket!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Január 28

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9012166405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása