Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hamis vád miatt ismét feljelentésre kényszerültünk!

2017. január 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületet ismét egyes várospusztító hordák vették célba és támadásba, amelyek főként az Önkormányzathoz köthetőek és a változatlanságban, a semmit tevésben, valamint fejlődés elősegítésének akadályozásában érdekeltek meglátásunk szerint!

Mi más értéket, a valódi fejlődést képviseljük olykor, ha kell kemény hangvételben, miután az általunk érdekvédett területet (Buckát) és lakóit mindeddig csak hátrány, megaláztatás, semmibe vétel és cserbenhagyás érte! Mi változást és eme gyalázat felfüggesztését szeretnénk kérni, mert szerintünk a Buckában is értékes, jóra való, megbecsülést érdemlő emberek élnek, s nem olyanok, akik ennyi rosszat érdemelnek!

Meglátásunk szerint az 1990 óta fennálló ámításnak tűnő ígérgetések, melyek egytől egyig azóta sem teljesültek, a Bucka csatorna építésnek nevezett horribilis áru rombolása, a Bucka-tó ki nem takarítása, a város vezetés és köreinek folyamatos urizálása, a városi vagyon fejlesztések helyetti meglátásunk szerinti elherdálása mind-mind minket a változás szükségességének elősegítésében igazolnak.

Ennek ellenére mindazok, akik meglátásunk szerint a borzalmas állapotok fenntartásában érdekeltek mindenféle koholt váddal, bűncselekményt kiáltva regzálnak bennünket! Talán azt gondolva, hogy nem lesz következménye! De lesz!

A mai nap során hamis vád, hatóság félre vezetése, rágalmazás, becsületsértés miatt büntető feljelentést tettünk a Csepeli Bíróságon Molnárné Patányi Évával, valamint Szontágh Ferenccel szemben, miután egy véleményalkotó cikk alapján bűnözőnek tituláltak bennünket és ekként a bíróság előtt feljelentést tettek, illetve szabad véleménynyilvánításunkban szeretnének korlátozni minket, mint érdekvédőket! A szabad véleménynyilvánítás az Alaptörvény IX. cikk (1) bekezdése alapján bármely magyar állampolgárnak és ezáltal akár társadalmi szervezetnek alkotmányos joga! Arra kérni egy bíróságot, hogy ebben bárkit korlátozzon olyan kérésnek minősül, mint és meglátásunk szerint az a kérés, hogy mondja ki a bíróság, hogy Magyarország államformája nem demokrácia, hanem diktatúra!

Ha ezt egy bíróság kimondaná annak csak gratulálni tudnánk és minden értelmes barátunknak és ismerősünknek azt ajánlanák, hogy hagyják el az országot azonnal és velünk együtt!

Azt hittük, hogy Horváthné Galambos Gabriella ügye kellő tanulságul szolgált! Aki koholt vádakkal igyekezett minket szintén a bíróság elé citálni! Igazolva koholmányát ő 3 viszont pert kapott a nyakába! Sajnos azonban vannak, akik nem tanultak belőle!

Vajon lesz következő?

Másik két jogi ügyünkben, mert látható ez lett az új hobbi velünk szemben, más a jogi helyzet, melynek eseményeiről is folyamatos tájékoztatást adunk! Bár felkészültünk arra, hogy egy kilincs nem szépnek találásáért is bíróság elé citálva és bűnöző hamis vádjával találkozhatunk! Akiknek ez a hobbija lelkük rajta! Vállalják a következményeket! Mert azt ők sem gondolhatják komolyan, hogy nem lesz!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412157717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása