Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepel Autógyár: Megtudtuk miért nem látnak minket szívesen!

2017. január 11. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület nem igazán értette, hogy mit is árthatott a Csepel Autógyár (ÁTI Sziget Kft) vezetésének amiért nem is áll szóba vele. Persze volt sejtésünk, de a sejtés az csak sejtés! Ma egy picit többet kaptunk!

Meg nem erősített források elmondták, hogy azon túl, hogy Polgármester és körei tevékenységük iránt gyakorolt kritikánk miatt rossz hírünket keltik a Csepel Autógyár által okozott környezetszennyezések témája a vezetésnek nem igazán tetszik!

Holott és szerintünk azontúl, hogy a Csepel Autógyár munkát és kenyeret adott több, mint 10.000 embernek, előállított máig dicséretre méltó termékeket sajnos és nagyon sajnos a környezetszennyezéseket a Csepeli Vas és Fémművekkel együtt abban az időben, amikor még ők nagyok voltak elkövette és ezáltal elszennyezte otthonunkat is!

Azontúl, hogy ezeket a szennyezéseket illene eltűntetni, a területeket valóban és nem úgy, mint a Bucka-tó területét rekultiválni a történelemnek azért is része kell hogy legyen, mert muszáj és kell belőle tanulni is!

Tanulni, hogy az előnyöket hasonló lehetőségek esetében ki tudjuk használni, de a hátrányokat, ami baj volt eltudjuk kerülni! Utóbbiakat pont azért és pont úgy, ahogy és amiért a légikatasztrófákat is kivizsgálják, hogy tanulva soha többé ne fordulhasson elő!  

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

csizek.csaba@acsibucka.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6412119401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása