Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Csepeli strand mellett ma kívülről jártunk, de hamarosan fogunk belülről is! - Tényleg döbbenet az öltöző!

2017. január 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Ma sok más út mellett  a Buckai Szövetség Egyesület útja a Csepeli strand mellett is elvezetet! Időnk nem volt arra, hogy bemenjünk, ahogy ígértük, melyre természetesen sort fogunk keríteni, de kívülről is jól tudtuk rögzíteni az eseményeket!

Ahogy Önök is látják az első képen az látható, hogy mennyire sokan állnak sorban itt az emberek!

Látható-e kívülről az öltöző és pontosan melyik az! Mindannyian azt mondták, hogy igen! Ez a két konténer az:

Kérdeztük, hogy el lehet-e benne férni! A hölgyek azt válaszolták, hogy kicsi, de el! A férfiak, pedig azt, hogy egyáltalán nem! A két válasz közötti különbözet okára is fényt derítettünk! 20 a 3-hoz a férfiak és nők aránya! A férfiak egyáltalán nem férnek el! Kis részük az öltöző nagy részük az udvaron kénytelen öltözni, de felajánlották állítólag nekik, hogy menjenek be a hölgyekhez!

És most nézzük az öltözőt egy picit másként. A sárga nyíl továbbra is az öltöző! A piros nyíl a nagy épület, de hol is lehet ilyenkor fürdőzni?

Nos igen ez egy nagyon jó kérdés! Annak a hatalmas épületnek a másik oldalától is jó messze van a forró fürdő!

Összegezzük: Van egy nagyon kicsi öltöző és többnyire a férfiak a szabad ég alatt kénytelenek öltözni! De ahhoz egyáltalán eltudjanak jutni a meleg vízig jó sokat lehet a szabadban gyalogolni!

Hát nem tudjuk ki és mit gondol, de mi a Csepeli strandról kicsit magasabb színvonalat feltételeztünk eddig! Ha ez így, akkor itt hamar lehet tüdőgyulladást kapni! Legalábbis szerintünk!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612098261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása