Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Perkörkép: Még mindig nem harapunk senkit!

2017. január 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Talán sokan olvasták 2016 December 13-án közzétett cikkünket, amelyben egy idős úriember megbotránkozását és véleményét osztottuk meg egy adott ügyintézőről és ügymenetről. Hozzá tesszük, hogy sokan értettek egyet cikkünkkel és mint ma megtudtuk volt olyan, aki nem!

 

Ma sok más mellett a Szigetszentmiklósi postán jártunk, hogy átvegyünk egy bírósági levelet. Ebben egy hölgy, a képen látható hölgy kifogásolta meg az akkor róla szóló cikket! Kiemelte, hogy 19 évet dolgozott a Magyar Postán és közös megegyezéssel jött el. Leírta, hogy a csapadékvíz elvezetést nem ő, hanem egy másik hölgy bizonyos Rácz Éva végzi Szigetszentmiklóson el. Leírta azt is, hogy nem tekinti magát pártkatonának és hogy ez a megcímkézés mind őt, mind a családját sérti!

 

Ha így gondolja, mivel egy vélemény és nem tény cikkre reagált volna mi ezt közzé tettük volna, hiszen így korrekt! Ugyanakkor hozzátesszük azt is, hogy mi postai berkekből mást hallottunk és saját tapasztalatunkra is hivatkozással mást éltünk meg, ottani munkájáról is más a véleményünk! Elmondhatjuk azt, hogy mi még nem találkoztunk olyan emberrel, aki hölgyről ne azt mondta volna, hogy beképzelt, arrogáns és flegma, mondataiban nincs ok – okozati összefüggés, illetve hogy ne lenne pártkatona! Csakhogy ez az utca hangja és a mi tapasztalatunk és véleményünk is! Lehet, hogy önmagába véve mást lát önmagáról és az is lehet, hogy önmagában véve egy rettenetesen jó ember, de mi és a mi köreink nem ezt tapasztalták!

 

Sérelmezi azt is, hogy a képét közzétettük, de Szigetszentmiklós és Alsóbucka lakóinak tudniuk kell azt, hogy ki az vagy kik azok, akikhez ha kerül az ügyük vagy aki ügykezelésük közbe megjelenik attól semmi jóra se lehet számítani! Meglátásunk és véleményünk szerint ő ilyen ember!

 

Ettől függetlenül nem az a cél, hogy bárkit is rossz színben tüntessünk fel! A cél, hogy Szigetszentmiklóson és az Alsóbuckában is annyi gond van, a város olyan szinten pusztul, hogy helytelen ha még ezeket a gondokat tetézi meglátásunk szerint egy ügyintéző önteltsége, alkalmatlansága és érzéketlensége.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612097549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása