Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Kéktó jégpályán jártunk - Igazi nosztalgia hangulat van!

2017. január 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a Kéktó jégpályán járt, hogy hosszú idők után meglesse, hogy legenda mellett hogy néz ki ez valójában és a valóságban!

 

Mint Önök is tudják a Kéktó jégpálya 2016 Decemberében kicsit késve nyitott ki, melynek oka egy éppen nem sokkal előtte kihirdetett zajper és az amiatt beszerzendő új, csendesebb és modernebb gépek!

 

Sokan írják róla, hogy idén picit gyengébb és kisebb is, de ha figyelembe vesszük a körülményeket, akkor azt mondjuk, hogy ilyen előzmények mellett az, hogy idén egyáltalán van már eleve le a kalappal!

 

A pálya mellett egyébként hallgatóztunk! Szerintünk tényleg nem igazán volt hangja, így aligha lehet újabb zajper!

 

S hisszük azt, hogy jövőre amikor nem lesznek ilyen nehezített körülmények ez sokkal nagyobb, szebb és jobb lesz!

 

Nem hiszik el és mi sem gondoltuk volna, hogy bár éppen mikor érkeztünk üres volt maga a pálya, de milyen jófej emberekkel lehet ott találkozni! Elnosztalgiáztunk a régi Szigetszentmiklósról, a régi Kéktóról, a régi Bucka-tóról. Eldiskuráltunk a kisholkerről, a mélyholkerről és a lapélről. Ki és mire esküszik! Itt jegyeznénk meg, hogy kezdőknek csakis a kisholkert ajánljuk!

 

Az él, a korcsolya fajta és a jég nagysága és minősége megvitatása után jöhetett a hoki is. Élménybeszámolót hallottunk arról, hogy a Szigeti Bikák élete, alakulása hogyan is alakult. A beleélést, a szenvedélyt higgyék el hihetetlen jó volt tapasztalni!

 

Ajánljuk Önöknek is!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2712098161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása