Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Romló közbiztonság mellett vajon esti mesére vagy tettekre van szükség?

2016. december 19. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat úgy gondolta esti mesére vágyunk, amikor leveleinkben a Szigetszentmiklósi és Buckai közbiztonságra kérdeztünk rá. Legalábbis nekünk ez jött le válaszlevélnek szánt mellébeszélésükből.

 

Az a település, amely évtizedek óta súlyosabbnál súlyosabb esetekkel szerepel a rendőrségi hírekbe, ahol napi szintűek a nagy értékű eltulajdonítások, ahol portyázások vannak, vagyon elleni bűncselekmények miatt tömeges állatmérgezések… Továbbá az a település, ahol dísznek vannak a sebesség korlátozó táblák miközben az útnak se megfelelő szélessége, se járdája nincsen, amely brutális gyilkosságoknak ad színteret és drog diszkóknak ad helyet furcsa, hogy vezetésében kioktat és a bürokratikus látszatról tájékoztat valódi intézkedések helyett!

 

Persze megértjük, hogy jól hangzanak az oktatások, ahogy az is ki és kivel fog össze! Azt is megértjük, hogy ezen összefogásnak, örökön – örökké papíron javuló közbiztonságnak a hivatalba nagyon örülnek, de a papír sok mindent elbír és ez esetben a valósággal köszönő viszonyban sincsen!

 

Furcsa továbbá azt olvasni, hogy milyen szervek és hol vannak, miközben, akit teljesen kirámoltak azt ez teljes mértékben nem érdekli, ahogy azt sem akinek hozzátartozóját megölték vagy egy közlekedési balesetben elütötték. Furcsa továbbá azért is olvasni, mert a hivatalok arra nem voltak képesek, hogy  a József Attila telepi HÉV megállóba, amely számtalan rongálás és egyéb elkeserítő esemény szintere kamerát szereljenek vagy álkamerát hagyjanak a helyszínen. Mikor 2009-ben mi egy álkamerát felszereltünk és ennek volt visszatartó ereje, akkor az volt az első, hogy mindezt hogy szereljék le!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6212058575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása