Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Karácsonyra készülődve - RENDKÍVÜLI ESEMÉNY - ÁTVERIK A VÁSÁRLÓKAT A SZIGETSZENTMIKLÓSI TELENORBA

2016. december 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy neve elhallgatását kérő lakó keresett meg bennünket és arra kért, hogy ünnepre készülő cikkeink mellett karácsonyra készülő történetét osszuk meg Önökkel, hogy mást ne csaphassanak be!

A lakó elmesélte, hogy idős kora miatt, illetve amiatt, hogy szinte minden ismerőséhez elmegy vagy azok hívják őket telefonon, hiszen ők korlátlan beszélgetési lehetőséggel rendelkeznek évente 3.000 – 5.000 Ft-ot beszélget feltöltő kártyás mobiljáról.

Mint elmondta jelenlegi percdíjazása 45 forint, amely a feltöltő kártyás telefonok közül a legmagasabb hiszen a piacon található 35 Ft / perc, 33 Ft/perc, valamint 19 Ft/perc díjazású feltöltő kártyás szerződés is.

Azonban ő ragaszkodott 20-as számához, hiszen már megszokta, hozzátartozik és mindenhol ezt a számát tudják! Éppen ezért felkereste a Szigetszentmiklósi Telenort, hogy megkérdezze hogyan lehetne ez olcsóbb, illetve mik a lehetőségek.

Ajánlottak neki egy olyan lehetőséget, mely szerint a beszélgetés 40 Ft/perc, de 3 20-as számot ingyen hívhat a telefonjáról. Elment hát haza és keresett olyan 20-as számokat, amelyek fontosak lehetnek a számára. Majd rá egy-két napra visszament.

A bolt másik munkatársa elmondta, hogy nincs olyan, hogy három 20-as szám ingyenes, hanem csak olyan van, hogy mindenki 40 Ft, de három 20-as számot 20 Ft/percért lehet hívni.

Panaszosunk elmondta, hogy mérhetetlenül becsapva érezte magát és az előző alkalmi munkatársat is felhívatta. Akkor és hallhatóan zavarban a másik munkatárs már arról beszélt, hogy nem mondott 3 db 20-as szám ingyenes hívását előző alkalommal.

Ekkor panaszosunk már nemcsak csalódott volt, hanem dühös is! BECSAPTÁK! Elmesélte, hogy ha előző alkalommal rögtön előtudott volna kapni 3 db 20-as számot megköti a szerződést és akkor érhették volna meglepetések!

Elmesélte, hogy így karácsony előtt, amikor is divat telefont venni a családtagnak, például a gyermeknek nagyon figyeljünk oda, hogy mi és hogyan szerepel a szerződésbe, mert átverhetnek!

Elmondta, hogy ezek után átviszi a számát máshova és ha ő kicsi a telefontársaságok potenciális vevői világába 18 év után búcsút int az egykori Pannonnak, mostani Telenornak.

Egyébként elmondta azt is, hogy csodálkozott azon, hogy a 2000-es évek elején piacvezető Pannon, hogy lehet a mobil piac utolsója Magyarországon, de most már érti!

A Telenorra egyébként köreinkbe nem ez az első panasz! Annak idején bevezették a magas forgalmi limitet. Ez azt jelentette, hogy hiába volt kifizetve minden addigi számlád ha elértél egy bizonyos forgalom mennyiséget letiltották a kimenő kihívásaidat, amíg nem fizettél előleget! Néptömegeket üldöztek el ezzel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8012039767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása