Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Katasztrófavédelem: Próba üzem alatti üzemzavar miatt volt a kiáradás az Üdülő soron 2016.10.25-én

2016. december 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Próba üzem során tapasztalható üzemzavar miatt áradt ki a fekália az Üdülő soron 2016 Szeptember 25-én tájékoztatott bennünket a Katasztrófavédelem. A hibát 2 óra alatt elhárították, s remélik minden gyermekbetegség és rendszerhiba kiderül még a próba alatt, így a végleges átadás után zavartalan lesz az üzem!

 

2016 Szeptember 25-én a Czuczor szigetről hívtak minket, hogy a nekik kijáratot biztosító Üdülő soron milyen jelenség tapasztalható! Elmondták, hogy a kiáradás büdös és megdöbbenésüknek adtak hangot, hogy nem csak és kizárólag a Határ úton tapasztalható! Akkori megállapítások szerint, hogy az emberi ürülék áradat kitör a város különböző pontjain nem eseti hibákra, hanem teljes és rendszer hibára vall, melyet ténylegesen felkellene mérni és mielőbb orvosolni!

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4812035081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása