Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Budapest környéki Kék buszok: Elindult már a változás szele

2016. december 01. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület meglepetten találkozott ma a Volánbusz Zrt tulajdonában álló, de a BKK rendszerébe tartozó egyik 238-as busszal. A Buszon a Budapest környéki járatok közlekedtetésének előszeleként lecserélték a feliratokat!

Az amit Önök látnak a cikkhez kapcsolódó képen a régi rendszer, amikor is a Budapest felírat és a BKK logó volt található ezeken a buszokon. Amit Önök nem látnak az az, hogy a BKK alvállalkozója a Volánbusz üzemelteti a járatot. Ezek a felíratok már ma le vannak cserélve! A Budapest és a BKK felírat helyén Volánbusz van. Oldalt sincs alvállalkozó felírat, mert ott is Volánbusz van, ahogy hátul is.

Innentől kezdve mégnagyobb a jelentősége a 2016 December 7-ei Fővárosi Önkormányzati közgyűlésnek, hogy a buszok átadás-átvétele pontosan hogyan fog megvalósulni és milyen következményei lesznek!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8512014888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása