Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Név nélkül mocskolódva?: Kit takar a Szigetszentmiklós MA?

2016. november 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Időről időre előkerül általában választások körül a szigetszentmiklosma.hu oldal, amely írásai alapján a város Önkormányzati többségéhez köthető. A rettenetesen alacsony színvonalú általában gyalázkodó oldal az elmúlt időszakban attól sem riadt vissza, hogy a testület egyetlen női tagjának fejét mosógépben ábrázolja, mintegy a „nők és a női döntéshozók iránt gyakorolt tiszeletéül”. Ellenben egyetlen cikkét se írja alá! Így a cikkek írója, az oldal szerkesztője nem tudható, csak sejthető!

Az oldalról és szerkesztőjéről azért persze legendák vannak! Egyes források szerint a Házelnök szomszédjában lakó, a testületi üléseken néma Tóth Imre (FIDESZ) képviselőhöz köthető! Legendák szerint a képviselő Úr képviselői léte is eme jószomszédi viszonynak köszönhető!

Az oldal mindemellett szűreális valóságairól, valótlanságok állításairól és a többségi döntéshozatal agyon dicséréséről is híres! Legutolsó cikkeinek egyikében a Kéktó elpusztítási tervét érdemnek, a Kéktó elpusztítása ellen tüntetőket fejlődés megakadályozónak cikkezte le, miközben egy 9 millió forintért elhozandó futópálya felújítás kapcsán kifejtette, hogy reméli az általa értékrombolónak tekintett személyek ezt nem szándékoznak megakadályozni!

Ugyanakkor, ha felújítják a futópályát az kinek fájhat? Meglátásunk szerint senkinek! Ellenben a Szigetszentmiklós jelenlegi legnagyobb szabadtéri és kulturális közontjának számító Kéktó beépítése sóbarlanggal, minigolfpályával, panzióval, amelyet a máig élő terv alapján az Önkormányzati többség, élükön Virág Róbert (FIDESZ) ötlet gazdával akar sok mindennek tekinthető, de értékmentésnek és megőrzésnek biztosan nem!

Az oldal egyébként rólunk is szokott cikkezni, de egy-egy rólunk szóló cikk annyira valótlan és minősíthetetlen… Sőt! Többnyire nevetséges, hogy jót szoktunk kacagni ezeken!

 

Ellenben ha mi vagy más Szigetszentmiklós közéletében publikálók írunk egy cikket azt mi alá szoktuk írni, mert vállaljuk érte a felelősséget! A szigetszentmiklosma.hu szerkesztői, cikk írói azonban nem! Ők nem vállalnak felelősséget és aláírni sem képesek!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4811989814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása