Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Állami kitűntetéssel illetek egy számtalan helyről kirúgott, veszteséges cég, a Fővárosi Vízművek elnökét

2016. november 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Állami kitűntetéssel illeték a 2013-ban 50 milliárd forintot meghaladó veszteséget termelő szolgáltató, a Fővárosi Vízművek vezetőjét tudhattuk meg a 295/2016 (VIII.22)-ei Kormányrendeletből.

 

A legendák szerint Dunaharasztiról kirúgott, Százhalombattán megrót és Szigetszentmiklós területén is minősíthetetlen színvonal mellett túlárazó szolgáltató vezetőjét a katasztrófa sújtotta területek vízellátása, humanitárius segítségnyújtása és a nemzetközi ívóvíz projektben való aktív részvételéért vélték kitűntetésre érdemesnek!

 

Bízunk benne, hogy ha ennyire kitűntetendő, humanitárius és remek ember, akkor ez hamarosan Szigetszentmiklós területén is érezhető lesz az eddigi tapasztalatokkal ellentétben. Bízunk abban is, hogy a vállalkozás végre nemcsak horribilis árairól, lassú és több ponton kifogásolható helyre állításairól és a problémák látszat kezeléséről, területek lefölözéséről, hanem egyszer minőségi és elérhető áron történő szolgáltatásáról is híres lesz!

 

Bízunk benne, hogy ha ez így lesz őszintén gratulálhatunk, mert most nem látunk a kitűntetésre valódi alapot.

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3111989732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása