Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Nem tud az Önkormányzat arról nyilatkozni, hogy a múltheti nagy zabálást ki, miből és hogyan finanszírozta

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során felkerestük a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot és illetékeseit, hogy a látható városi problémák és a város elpusztulása mellett pontosan mit is ünnepeltek és mindezt ki is finanszírozta.

 

Megkeresésünk hatására a Szigetszentmiklósi Önkormányzatban hirtelen senki sem lett illetékes! Senki sem tudja, hogy ezt a nagy létszámú és a város állapotát figyelembe véve mindenképpen érdemtelenül megrendezet estet vajon ki is finanszírozta! Olyan személyek mondták el nekünk telefonba, hogy nem tudják miről beszélünk és ők nem is voltak ott, akik a rengeteg erről az eseményről interneten található képeken és megosztásokon is láthatóak!

 

A finanszírozás kérdését azért is nagyon fontos lenne megtudni, mert hamarosan jön a 2017-es költségvetés összeállítása. A költségvetés összeállításakor, pedig a hatalmas ipari parkkal és jelentős bevétellel rendelkező városban minden évben eljátszák, hogy fejlesztésekre, útrendezésekre, lakossági megsegítésekre vagy a választásokon az egyes képviselők által megtett ígéretek teljesítésére „legjobb szándékuk” ellenére „sincs pénz”!

 

Vajon erre van? S, ha a város pusztulását ünnepelték, akkor legközelebb ünnepelni fogják a legyet, a szúnyogot, a krumpli bogarat, a rágcsálókat és egyéb kártékonynak ítélt élőlényeket és állatokat is?

A válaszokat természetesen mindenképpen kifogjuk sajtolni és ahogy megvan publikáljuk is!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5911962085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása