Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Akinek az énekét öröké hallgatnánk: SZMATANA ANDREA

2016. november 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Lassan két éve annak, hogy utoljára Szigetszentmiklóson KATA bál volt. És bár reméljük egyszer lehet még… mi úgy látjuk nagyon sok és jó üzenete volt! Egyrészről a szemünk előtt azok a szegény, beteg, elesett gyermekkel rendelkező családok kapták meg a segítséget, akiknek szánták, s ez nagyon ritka, másrészt mindig remek volt a hangulat, a szervezés. Harmadrészt pedig, akit ott lehetett megismerni, s aki biztosította a talp alá valót!

Ő Szmatana Andrea volt!

Egy ember, amikor zenét hallgat, akkor nemcsak annak szépségét szeretné érezni, hanem az abban rejlő hangulatot átérezni! Sokan, akik tv-ben szerepelnek még azok sem tudják ezt mindig átadni és tudnak ennek megfelelni! Szmatana Andrea viszont mindig is! Nincs olyan ember, aki és ahol ő zenél ne érezné át a muzsikát, a zenét és ne mondaná azt Andreának: Köszönöm! Ez csodálatos volt!

Mi úgy tudjuk Andrea még visszajár Szigetszentmiklósra és ő szokta a zenét biztosítani a Kardos István Általános és Szakközépiskolába a szalagavatóra! Aki eltud menni hallgassa meg! Aki máshol hall róla keresse fel! Garantáljuk, hogy csodálatos zenei élménybe lesz része!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8011935339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása