Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Gyertyával emlékezünk!

2016. november 01. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület gyertyával emlékezik mindazokra, akiket elfeledtek vagy akikre azóta is sokan emlékeznek! A nagy hősökre, akik egy nemzetet és a hősökre, akik egy családot védtek meg! Kis angyalokra, akik nem sokáig lehettek köztünk, s lányokra, anyákra, nagymamákra, akikben együtt gyönyörködhettünk! Gyertyával emlékezünk a fiúkra, apákra, nagyapákra, akik megvédtek bennünket és bárkire e földön, akik valaha, valamikor értünk, földünkért, területünkért, nemzetünkért vagy a közjóért jót is tettek!

Nélkülük nem lennénk azok, akik vagyunk! Nem tartanánk ott, ahol tartunk és tanításaik okán nem lenne szeretet, bölcsesség és remény se bennünk! A gyertya az emléké és azé, hogy tőlük tanulhattunk, köztük, általuk és eredményeik által élhettünk, ha köztünk lehettünk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr911923173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása