Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nemcsak az utasoknak nincs illemhelység, de még a sofőröknek sem?

2016. október 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Megváltoztak az autóbusz vezetési szakma körülményei közölték nevük elhallgatását kérő BKK és Volánbusz sofőrök. Míg korábban különböző járatok esetében a végállomásokon lehetett pihenni, kávézni és kisebb nagyobb dolgukat elintézni, addig most már mindez a járat vagy egyik végállomásán érhető el vagy egyiken sem!

 

A sofőrök mindezt azon cikkeink hatására nyilatkozták, amelyekben Szigetszentmiklós város legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontjaiba kértünk az utasoknak az európai civilizáltságnak megfelelően illemhelységeket. A sofőrök elmesélték, hogy nemhogy az utasok nem tudják elintézni dolgukat, de még ők sem! Gyakran megalázó módon dolgaik elintézésére kukoricásba, szőlősbe vagy búzaföldre kényszerülnek vagy és a legjobb esetben bekéreckednek egy kocsma vagy egy éppen nyitva lévő Hivatal illemhelységébe, ha a közelbe van és még elérhető!

 

A közlekedés terén az elmúlt évek során sokan fejlődésről és modernizációról beszélnek! Valóban megjelentek a légkondicionált és alacsony padlós járművek, de az emberi alapszükségletek kielégítésére szolgáló illemhelységek szinte teljes mértékben eltűntek!

 

Csak Szigetszentmiklós város Önkormányzata immáron 3 éve ígéri, hogy például a József Attila telepi HÉV megálló köré telepít egy kulturált és bárki által elérhető köz WC-t. Mindeddig azonban ez csak ígéretként létezik, de a valóságban nem! Azt sem lehet tudni például, hogy mindez milyen szakaszban tart, mikor lesz elérhető vagy egyáltalán elérhető lesz-e.

 

Sokat szidjuk az elmúlt rendszereket és biztosan voltak hibák is benne! De voltak illemhelységek! Bár tudnánk, hogy azt miért kellett eltűntetni!  

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr811916051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása