Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Feljelentésből tudjuk: NEM TUDJÁK, HOGY KIK VAGYUNK!

2016. október 27. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület ma átvette a vezetője ellen irányuló feljelentést, amelyből több dolog is megtudható:

 

1.   A feljelentőnek fogalma sincs arról, hogy kik vagyunk és mit csinálunk és nem is érti miért keressük őt. Mindezt úgy, hogy a Buckai Szövetség Egyesület a Bucka bejegyzett érdekvédelmi szervezete, s tagjai a Bucka területén élnek így a beruházás közvetlen hatással van az életvitelükre!

 

2.   A feljelentő feljelentésében folyamatosan egy magánszemélyre, tehát az elnökre asszociál és nem arra, amiről tudnia kell, hiszen korábban erről levelet is kapott, hogy az elnök egy társadalmi és érdekvédelmi szervezet képviseletében jár el a területen élő embereket és érdekeiket védi.

 

3.   A feljelentő feljelentésében 3 éves zaklatásról beszél, miközben, mint érdekvédelmi szervezet mindannyiszor a munkakörébe tartozó beruházás kivitelezési és ügyintézési fázisaira kérdeztünk, melyet ő máig megmagyarázhatatlan indokból, mint nekünk a területen élőknek az életvitelére befolyást gyakorló közadatot megtagadta és ezzel alkotmányos jogainkat sértette!

 

4.   A feljelentő ezentúl azt sem értette mit is kérünk 2016.09.28-án. Így nem értette azt, hogy alapszabályt kérünk és olyat, amellyel ő rendelkezik! Hátha abban szerepel az, amit tesz! Mégpedig az amit tesz nem más, mint idősek, betegek, elesettek megalázása és meggyalázása! Ezt alaptörvény sértő módon megtagadta és jegyzőkönyvet sem írt arról, hogy megtagadja vagy miért teszi ezt! Ugyanis ezt sem értette állítólag!

 

5.   A feljelentő szerint mindenben csak a rosszat látjuk és hivatalokat, minisztériumokat zaklatunk. Ha így lenne minden bizonnyal nem válaszolnának nekünk és nem törekednének partnerségre, együttműködésre, ahogy más társadalmi szervezetek se. Ha így lenne, akkor a Pest Megyei Kormányhivatal a Buckai Közlekedési Koncepció kapcsán nem javasolta volna a Szövetség és az Önkormányzat közötti együtt működést, közös dolgozást és partnerséget. Ha így lenne nem kértek volna fel bennünket, hogy több éven át elemezzük a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat éves beszámolóját és főkönyvét. S, ha így lenne nem hívtak volna meg bennünket a Csepeli HÉV kapcsán szakmai fórumra és előadónak... De mégis megtették, tehát a feljelentővel szemben ők értették mit teszünk, miért teszünk, mit akarunk és miért vagyunk! Ahogy ha nem értékre és érdekvédelemre törekedtünk volna, akkor nem lennének mindazok a dolgok és események, amelyekért mi küzdöttünk, mi harcoltunk és amelyek azóta is ezrek kényelmét és biztonságát szolgálja!

 

A feljelentést minősíteni nem akarjuk majd mindezt a bíróság előtt megtesszük, ahogy az illető mindazért amit tett és még neki állt feljebb 2 további általunk indított pert a nyakába kapott és hamis vád, rágalmazás, valamint a hatóság félre vezetése miatt a 3-adikkal sem spórolunk!

 

Ugyanakkor figyeljenek bennünket! Hamarosan közzétesszük azokat a videókat, amelyek youtube csatornáinkon szerepelnek és, ahol a megalázott emberek kamera előtt mondják el mit éltek át és mit éltek meg!

 

Soha nem fogjuk hagyni, hogy területünkön és sokunk számára egyben szülőföldünkön embereket, betegeket, elesetteket, szegényeket hobbi szinten alázzanak és gyalázzanak meg!

 

Azok, akik az általunk védett területen lakótársaink ellen ilyet elkövetnek számíthatnak a haragunkra és arra, hogy minden törvényes úton elejét vesszük ennek!

 

Egyébként a feljelentő számára félelmetesek voltunk! Valóban félelmetes lehet egy ügyintéző számára, akitől sírva és dühöngve jönnek ki emberek az embertelen bánásmód miatt, ha megkérdezik: Mondja csak! Miért teszi ezt?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6911844841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása