Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL BORBÉLY LÉNÁRDNAK! A propaganda után ugye a Csepeli HÉV mellett is ugyanígy ki fog állni?

2016. szeptember 19. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Az elmúlt napok során hosszú idő után lehetett Önt egyáltalán médiában és egyáltalán megnyilatkozni látni, így észre venni, hogy Ön végre megvan és Hála Istennek él és létezik!

Megértjük, hogy a propaganda fontos legalábbis Önnek, melynek úgy múlthéten, mint bizottsági elnök, ahogy tegnap, mint Csepel Polgármestere eleget tett! Ezzel párt lojalitási kötelezettségét teljesítette, így jöhetnének az emberek!

 

Ha már úgyis benne van a nyilatkozatokban, akkor válaszolhatna nekünk és pár a Csepeli HÉV-vel érintetnek, hogy a Csepeli HÉV-vel akkor most mi lesz! Válaszolhatna, hogy milyen hatástanulmányok alapján hoztak ezzel és az Olimpiával kapcsolatban döntéseket!

 

Mert ugye az hamis feltételezés lenne, ha azt mondanánk párt hűséget sugallnak a döntések és szakmaiságot, körültekintést, valamint a lakosok, illetve az itt közlekedők érdekvédelmét nem?

 

Hátha most, hogy Ön a nyilatkozatok tanulsága szerint is felszabadult időpontot tudunk kapni február után és végre, hiszen azóta sajnos ránk nem jutott ideje találkozni se tudtunk!

 

Hátha most a kabinet főnöke helyett végre Öntől és érdemi választ tudunk kapni és nem kell munkatársának szenvedését végigszemlélni, aki még saját mondataiba is képes belegabalyodni!

 

Hátha most, hogy ennyi nyilatkozatra van ideje és ennyire felszabadult ki áll az emberek elé, fórumot tart és elmagyarázza a Csepeli HÉV minden paraméterét és hogy hogyan tervezi fejleszteni!

 

Kérjük szóljon, mert mi ilyesmiről semmiképpen nem akarunk lemaradni és akkor érezhetjük, hogy ez végre az itt élőkről szól, illetve az itt közlekedőkről és nem csak a megfelelési kényszerről és a propagandáról!

 

SZÍVES VÁLASZÁT MIHAMARABB VÁRJUK!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr211727867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása