Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jogsértő kérte ki magának, hogy különösen nagy nyilvánosság előtt tett cselekménye napvilágra került!

2016. szeptember 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Mintha a gyilkos kérné ki magának, hogy miután agyonverte áldozatát még felelősségre is merik vonni, ugyanúgy támadt ránk egy rágalmazó, becsületsértő és más embert a szakmaiságában agyon tipró személy, aki cselekményét egyébként különösen nagy nyilvánosság előtt követte el.

Jelen pillanatban a személy azt kéri ki magának, hogy azon jól dokumentált és aljas cselekménye, melyet elkövetett külön cikkben és bocsánatkérésre felszólításban is ki lett emelve. Az illető nevének megemlítéséért perrel fenyeget úgy, hogy eredeti meglátásunk szerint bűnös és alaptalan cselekményét egy olyan oldalon követte el, ahol több mint 5.000 fő csak az ismerős és amelyet több tízezer ember látogat meg!

Meglátásunk szerint teszi mindezt azért, mert nincs tisztában azzal, amit és amilyen formában elkövetett! Csoportosan elkövetett tette egyedileg nem olyan súlyos, mint egységes egészében nézve! Ennek keretében ugyanis a jog minden erejével lefogunk csapni hiába tettének súlyát vagy nevének megemlítési okát nem érti meg!

Az eljárás végén egyébként részletes tájékoztatást fogunk adni, hogy mi a könyvelő feladata, a Szövetség elnöke milyen végzettségekkel rendelkezik és adószámot egy adózó esetében milyen esetekben lehet felfüggeszteni! Ennek keretében külön kifogjuk emelni, hogy milyen olyan esetek vannak, amelyek az adózóra nem vezethetőek vissza! Éppen ezért emiatt az adózót vagy a könyvelőt. esetleg a szervezet vezetőjét meghurcolni, valótlanságokkal megrágalmazni, az őt felmentő körülményeket elhallgatni esetleges szakmai vonalon belül mérhetetlen aljasságra és szánt szándékos lejáratásra, rágalmazásra, a másik ember szakmai és egyéb megbecsültségének akaratból történő megtiprására vall!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr411723675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása