Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hobbi TAXI állomás Szigetszentmiklóson! Köszönjük a van, de mégsincset?

2016. szeptember 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson úgy minden picit furán működik és meglepően, olybá tűnik ez alól a TAXI sem kivétel. Ahogy megvizsgáltuk úgy valóban van, csak amikor kellene akkor ép nincsen!

Szigetszentmiklós tömegközlekedési eszközei elég sűrűn közlekednek napközben és a város jelentős részében, mely esetében természetesen a kapacitás egyáltalán nem mindegy, hiszen például a Bucka buszokon tömegnyomor van, míg más helyeken a busz csak napi 3-szor megy el. De van és így vagy úgy ellehet jutni A pontból B pontba.

Megfognak lepődni! De a kétlyukú híd mellett - tudják ahol mindig baleset van hiába vesz fel a Plastiroute Kft, melynek az alpolgármester a jogi képviselője, valamint Hájas Róbert, aki a város közlekedési szakértőjének csúfolt közlekedéshez nem értő bájvigyorgója milliós összegeket – a TAXI állomás éppen ekkor, a csúcsidőben és napközben van nyitva, de este, amikor már nincs busz vagy hétvégén amikor arra nagyobb szükség lenne még élet sem lelhető fel a tyúkolnak is csúfolt, taxi állomásnak nevezett bodega mellett.

Milyen jó is az, amikor van valami, csak akkor nincs amikor éppen kellene! Azért 40 ezres városként ajánlanánk a várost pár taxi társaság figyelmébe, ha már szolgáltatás most nincsen vagy nem igazán lelhető fel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7311728027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása