Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Holnap ünneplik Szigetszentmiklóson 10. alkalommal a semmit!

2016. szeptember 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson 2016 Szeptember 17-én rendezik meg immáron 10. alkalommal a semmi ünnepét, melyet semmiképpen sem szabad komolyan venni!

 

A személyi kultusz ünnepnek is beillő, de hangulatos programelemekkel tűzdelt ünnep alapja, mely a Szabacsi napot viseli az a Szabacsi hagyomány, amely Szigetszentmiklós összesen 3 utcájára épít! A megállapítók szerint, mint ezt 2016 augusztusában a helytörténeti múzeumban megtudhattuk Szigetszentmiklóson volt Szabacs és azon kívül sehol a környéken és semmi! Sem a Bucka nem létezett, sem Lakihegy! Ezeken a helyeken nem is éltek emberek, vagy akik voltak azok nem is emberek! Csak a Szabacsi 3 utca emberei voltak emberek!

 

Így, ha a rendezvényen hagyományőrzésről beszélnek tessenek szépen mosolyogni és valahol kandi kamerát keresni! Esetleg az illető iránt aggódva kijelenteni: Keresse fel kezelő orvosát gyógyszerészét!

 

Egyébként, ha azt látjuk, hogy még 10. alkalommal is sokan szeretik a semmit, akkor majd mi is megmondjuk, hogy a Csépi út történelmi érték! Megünnepeljük! Hagyományőrzőt rendezünk neki! A Szabacsi naphoz hasonlóan 14 millióért!

 

Önök nem akarnak hagyományőrzést csinálni az utcájuknak? Esetleg azt nagy csinadrattával megünnepelni? Kikiállthatják magukat őslakónak és ünnepeltethetik is magukat! Látják Szigetszentmiklóson ez működik!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10011715315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása