Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Karám avagy a sült hal Mekkája!

2016. szeptember 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Pár héttel ezelőtt környékünk nevezetességeként bemutattuk Önöknek az immáron két éves Szigethalmi Vadasparkot és azt, hogy nekünk, akik pedig elég kritikusak vagyunk mekkora élményt és kikapcsolódást nyújtott.

 

Mostani cikkünkben azonban egy másik nevezetességet a Karámot mutatjuk be.

 

A Karám egyes elbeszélések szerint már az 1980-as évek elején is működött, majd 1987-ben teljesen leégett és elpusztult mindene amije addig és amije akkor volt. De szerették, mert egyedi és jó minőségű termékeket árult, így követelték vissza és hamar újra is nyitott.

 

Ez a hely nem olyan, mint a Vadaspark! Itt nem a látványosság, hanem az ízek harmóniája és a sült hal minősége, amely igazán élményt ad. Az a minőség, amely méltán tette messze földön is híressé és amely, ha ez ember erre jár, itt él és itt lakik kihagyhatatlan a szigethalmi dunapart látványos világával együtt.

 

Bátran ajánljuk minden ismerősünknek és barátunknak!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8011694725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása