Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 13. rész: Dr. Vántsa Botond

2016. szeptember 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök talán már nyilván megszokhatták a Buckai Szövetség Egyesület jelen Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából egy új cikksorozatba a Közéleti Kitekintőbe kezdett. Ennek keretében ABC rendben mutatjuk be képviselőinket! Jelen cikkünk főszereplője nem más, mint Dr. Vántsa Botond.

 

Dr. Vántsa Botond saját bevallása szerint 2002-ben lépett a közéletbe, amikor 30 fiatal társával együtt létrehozta a Szigetszentmiklósi FIDELITAS-t, mint a FIDESZ helyi ifjúsági tagozatát. A Csíkszeredai fiatalember 2006-ban nyert először képviselői széket, melyet 2010-ben és 2014-ben is FIDESZ-esként a párt logónak és nem egyéni teljesítményének köszönhetően megismételt. 2010-től a Bucka Csatorna Víziközmű Társulat elnöke, 2014-től alpolgármester.

 

Az Önkormányzati többség legfiatalabb gombnyomogatója, a mámoros lovaknál tanúsítható vigyorgáson és a higgyünk benne, mert ő mindent meg tesz ígéreten kívül igazán semmit sem tud! Jól láthatóan nem is érdekli!

 

Míg sok más hozzánk érkezettről azt lehet érezni, hogy igyekszik beilleszkedni, értéket teremteni és valami jót tenni, hogy a közösség hasznos tagja legyen, rajta a kibicnek semmi sem drága stílus érződik erősen! Azé az emberé, aki ha süllyed a hajó, akkor odébb áll szépen és csendben!

 

A Batthyány Kázmér Gimnázium egykori diákjai által igen gyengének tartott képviselőről az hírlik az utcákon, hogy jó eredménye legyen még az elnököt is ki kellett küldeni az érettségijéről. Ha ez igaz, akkor azért az érettségije is egy nagy kérdőjel, bár biztos később összeszedte magát az egyetemre vagy az egyetemekre…

 

Buckai képviselő! De nem a Buckában él, hanem a Kinizsi utcában, ahol korábban 14 most 13 állásának köszönhetően egy palotát húz fel.

 

Mi elképzelni se tudjuk, hogy valaki 13, 14 állást eltudjon látni tisztességgel és becsülettel. Szerintünk csak a fizetésért megy be, melyet lojalitásáért és párt hűségéért kaphat és semmi másért.

 

14 korábbi állásából az egyik a Bucka Csatornához kapcsolódik. Ennek keretében nem védi meg a lakosok érdekeit és csak fenyegetni, zsarolni és acsarkodni tud segítség, oda figyelés és szakmaiság helyett! Hagyta, hogy a Bucka csatorna ne építés, hanem rombolás, a Bucka-tó ne kitakarítás, hanem talajforgatás legyen. Mellébeszélt és bizonyítható módon hazudott ezen projektekről.

 

Lakosság kontra Önkormányzat vitában nem védi meg választóit, inkább az Önkormányzati jogtiprás mellett érvel. Területén soha és senkinek nem segített még semmit!

 

Olyan, mint egy fertőzött kullancs a város testén! Nem lehet tőle megszabadulni egyszerűen és nyomok nélkül.

 

Az sem számít neki, hogy több pozíciója ellentétes érdekeket szolgál, összeférhetetlen és nem lehet merőben két ellentétes érdeket szolgálni. Nem lehet ugyanis egyszerre közúti táblák kihelyezéséért felelős cég jogászának és az Önkormányzat prominens vezetőjének lenni! Ekkorát nem hasadhat egy ember! Avagy kettős személyiség?

 

Elmúlt két éves munkája maga a gyalázat! Szégyen az egész városra nézve! Minősíthetetlen mivolta és gyalázatos hozzáállása, cinizmusa, valamint Szigetszentmiklós ellenes lénye nálunk brutálisan minősíthetetlen és értékelhetetlen. Nagyon reméljük, hogy a Bucka meghálálja azt az árulást, amit a Bucka csatorna vagy akár a Buckai Víz kérdésében, hogy a tóról ne is beszéljünk elkövetett. Nagyon reméljük, hogy 2019 után elhagyja Szigetszentmiklóst, Csepel-szigetet… Sőt! A Pest megyei régiót is. Talál magának majd mást és más települést, ahol elviselik mindazt, amit ő tesz! Itt pedig a népharag is hozzájárul 2019-es és súlyos vereségéhez!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7911675989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása