Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 12. rész: Tóth Imre

2016. szeptember 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök már megszokhatták a Buckai Szövetség Egyesület nem régen egy új cikksorozattal a Közéleti Kitekintővel jelentkezett a jelen Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából. Ebben a cikksorozatban, ahol a képviselőket ABC rendben mutatjuk be Önök 14 részt olvashatnak lévén az Önkormányzatban 14 képviselő ül és foglal helyett. Jelen részünk a 12. rész melynek főszereplője nem más, mint Tóth Imre.

 

Tóth Imre 2006-ban került a képviselőtestületbe FIDESZ-es színekkel. Senki és soha nem veszi észre, hogy van, hiszen leggyakrabban nem tesz semmit és nem is szólal fel. Persze a semmibe aligha lehet belekötni és minden bizonnyal azt az elvet vallja, hogy: „Ne szólj szám! Nem fáj fejem!” Vagy mégis?

 

Ha egy ember semmikor sem szólal fel saját területéért és a bele bizalmat fektető emberekért egyszer a párt hátszél sem mentheti meg és a szomszédja a Házelnök se. Amíg a logó fut látni fogjuk, de kiesik, ahogy az megszűnik, ahogy az nem lesz! Senki se fogja tudni, hogy kiesett, hiszen senki se veszi észre azt se egyáltalán, hogy van.

 

De milyen lehet az ő területén élni? Leginkább olyan, mint egy elhagyatott árvának! Ha lakó nem harcolja ki saját maga, senki nem fog küzdeni igazán érte vagy területéért!

 

Kevesen tudják azonban, hogy bár sokan Tóth Imrét és nevét nem ismerik, de van egy jelenség, amely a szörnyű döntések támogató egyik gombnyomogatóját mégis kiemeli. Ez pedig nem más, mint a www.szigetszentmiklosma.hu . Ez az oldalt ő szerkeszti. Minden választás előtti évben és mindig a választásig. Saját oldalára nézve már-már émelygősen csöpög, de bármely ellenfelét alpári módszerekkel, hazug módon és a cikk írás bármely szabályát felrúgva rágalmazza, sárba tiporja és vérig sérti majd jót nevet rajta. Így honlapja valódi értelmében egy szellemi kútmérgezés, melyet bizonyos tekintetben egy virtuális terrorista szerkeszt és készít!

 

Elmúlt két éves tevékenysége nem különb az eddiginél. Olyan, mint eddig azaz semmilyen. A semmit semmiféleképpen nem lehet értékelni vagy minősítetni csak és kizárólag értékelhetetlennek és minősíthetetlennek tekinteni. Éppen ezért tőlünk is ezt kapja!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9411673980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása