Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 6. rész: Ladányi Sándor

2016. szeptember 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy az elmúlt napokban megfigyelhették a Buckai Szövetség Egyesület egy új cikk sorozatot jelentetett meg a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából, a Közéleti Kitekintőt. Az ABC rendben történő képviselői bemutatás 6. részében Ladányi Sándorhoz érkeztünk el.

 

Ladányi Sándor 2002 óta, tehát 14 éve és folyamatosan tagja a képviselőtestületnek. Mind 2002-ben, mind 2006-ban, mind 2010-ben az MSZP színeiben jutott be. 2010-ben az MSZP Polgármester jelöltje, de kivételesen körzetet nem nyert és az egyedüli, aki az MSZP-ből ekkor be tudott jutni, melyet természetesen listán tett meg. 2013-ban az időközi választáson a város legbaloldalibb körzetében ismét körzetet nyer bejutatva a testületbe egy újabb baloldali embert ezzel, akinek az esküje „Isten engem úgy segéljen… ha van”-os befejezéssel sikerült. 2014-ben a körzet megnyerését már az ÖSSZEFOGÁS színeiben sikerült megismételni neki.

 

Buckai lakó, de a Buckában sosem indult el. Mindig is a lakótelepet képviselte, amely tőle lakhatásilag igen csak messze eset, így döntései otthonára semmilyen hatást nem gyakoroltak maximum csak telefonos vállalkozására.

 

Csendes! Szavait, mondatait, javaslatait alig hallani!

 

A kompromisszum szó vezér szónoka, ugyanakkor ezt a kifejezést teljesen újra értelmezi! Míg máshol azt jelenteni, hogy kölcsönös engedményekkel valami jót elérni, addig nála az adjuk meg teljes mértékben magunkat, és ha kell kollaboráljunk!

 

 A megélhetési politikus tipikus minta példánya! Soha senkivel konfliktusba keveredni, de soha és semmiért ténylegesen kiállni! 2010-től 2013-ig lévő egyedüli baloldali ciklusában a baloldal jelenlétét, ellenzéki szavát, javaslatát és előremutatását a legkisebb mértékben sem lehetett felfedezni!

 

Bármit megszavaz, amit a FIDESZ-es többség is! De eközben azért testbeszédét nem tudja levetkőzni! Látszik, hogy zavarban van! Látszik, hogy őt is zavarja, de ez az egyéni érdeke így hát megteszi.

 

Bár Önálló kezdeményezése soha nem volt egy ideig a lakóknak a Ligeti estéket ő szervezi, ellenben a CBA kötelező intézkedéseit és vállalkozási érdemeit minduntalan saját sikereiként kommunikálja és szórólapozza le. Területileg illetékes képviselőként képtelen a CBA, most SPAR köré újabb parkolási lehetőségeket, a vásárláshoz szükséges normális körülményeket és előírásoknak megfeleléseket kiharcolni.

 

Tagja viszont a Bucka Csatorna Víziközmű társulatnak, amelybe a Polgármester és a mostani alpolgármester nem tett be mást, mint a saját embereket.

 

Nincs hozzá szólása! Nincs kérése! Nincs kritikája! A borzalmas beruházást és az abban fellelhető rombolást nem kéri ki magának és nem áll ki a károsultak mellett! Mindent rendben talál! Minden tökéletes! Mintha nem is az ellenzék, hanem a többségi oldal bólogató Jánosa lenne!

 

Emlékezetes vezér mondata, hogy a Dunapart eladásához nem járul hozzá! Mégis a Fás utcai lejáró eladásának Becz Péterrel együtt az egyik előterjesztője! Természetesen igyekezett kimagyarázni!

 

Sokáig a Kőpark sóvárgója! Úristen milyen pusztulások vannak ott, mely nem mellesleg az ő körzete, de semmit sem tud kiharcolni ellene. Most, hogy egy éve felújították ugyanő elbeszélések szerint nem megmentejő, hanem az elfoglalója lett!

 

Körzete nem a leglepusztultabb körzet, de ebben neki nincs semmilyen érdeme! Szerencsés véletlenként a Híd a generációk között című pályázat eredménye, amely a legendák szerint Jószai Attila képviselőtársát a kollaboráció mintapéldányává tette az ő területén történt meg! Igaz! Most kezd előjönni már igazán, hogy milyen silány minőségbe! Hiszen most kezdenek előjönni a hibák!

 

Képviselői munkájának értékelése még akkor is, ha kollaborációja csendes és tettei alapján egyáltalán nem ellenzéki, hanem FIDESZ-es semmiképpen sem értékelhető valaminek vagy értéknek! Sajnos őt sem tudjuk mással minősíteni, mint értékelhetetlen minősítéssel.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8811667910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása