Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 5. rész: Kövesdi László

2016. augusztus 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint talán Önök is tudják a Buckai Szövetség Egyesület a napokban új cikksorozatba a Közéleti Kitenkintőbe kezdett, melyben a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából a Szigetszentmiklósi Önkormányzat képviselőit ABC rendben értékeli. Ötödik részünk főszereplője éppen ezért nem más, mint Kövesdi László.

 

Először 1990-ben jutott be a testületbe a Buckából, ahol nemcsak egy képviselő lett, hanem a város MDF-es alpolgármestere is. A nagy kinevezést azonban nagy kudarc követte, mivel a testületből 1994-ben kiesett. Újból bekerülése 1998-ra datállodik, amióta nem lehet már kirobbantani.

 

A korábban MDF-es képviselő immáron FIDESZ-es és pár ciklus óta a pénzügyi bizottság elnöke és állítólagos élharcosa a környezetvédelemnek. Olyannyira, hogy sokáig illetékes képviselőként a Kis – Duna partjának felszabadításáért, a Tanösvény és a Taksonyi híd közötti járhatóságáért és elérhetőségéért annak ellenére, hogy információink szerint a köz tulajdona mégis és semmit sem tett! Áldásos és szavakban létező, de tettekben meg nem jelenő munkájának köszönhetően a Kis – Duna még mindig oly sok Szigetszentmiklósinak  nem elérhető sok más környező várossal és településsel szemben.

 

Minden ciklusban őt a drága asszonykája mutatja be, aki elmondja az ő Ura egy áldott jó ember. Csakhogy nem lehet látni ezt az áldott jó embert, így aki a képviselő testületre nem jár annak ez a személy igencsak képzeletbeli, igencsak virtuális, akit csak fantazmagóliákhoz, így a Jetihez, az Ufókhoz vagy Radai rossebhez tudja hasonlítani! Hiszen azokat sem látta, azokat sem érzékelte és azok sem tettek érte semmit!

 

Nem olyan veszedelmes, mint amilyen mondjuk Jószai Attila vagy Becz Péter és egyesek a Tanösvény kialakulásában is részérdemet tulajdonítanak neki, de bár halkan és észre vehetetlenül, mint a szörnyű többség tagja minden borzalomban ott van a támogató szavazata!

 

Nem mondható az, hogy egy olyan, mint egy oszlop, hiszen az se szólal meg, mert az oszlop legalább nem nyom meg rossz gombokat és nem adja a nevét szörnyű döntésekhez.

 

Az Önkormányzaton belül ezentúl az egyik képviselő, aki szinte mindig barna és ezt nem születési adottságainak köszönheti meg! Ő a testvérvárosi kapcsolatok egyik élharcosa és szóvívője és hát lebarnul a testvárosi kapcsolatok „vért és verejtéket követelő” munkája közben.

 

Területe és körzete egy Buckai körzet, de soha nem találkoztunk még olyan Buckai emberrel, akiért tett volna bármi jót is vagy kiállt volna mellette vagy területe mellett! Körzete olyan, mint a gaz! Nincs gazdája, borzalmas állapotban van és senki sem törődik az ott lakókon és rajtunk civileken kívül vele!

 

Választásokon furcsa párhuzamot látni! Miközben körzetének déli részében rendre szoros az állás vagy esetleg bukik is, addig megmagyarázhatatlan módon tarol a Kéktó mellett! Egyszer abban a körzetben voltunk, amely reprezentálja túlnyerését és bizony a Kövesdi család elég sok sarját véltük felfedezni benne! Mintha a képviselői szék csak egy családi vállalkozás lenne!

 

Ahhoz, hogy tevékenységét egyáltalán lehessen értékelni a körzetében egyáltalán először, mint embert kellene felfedezni, mert a területért gyakorolt kiállásában már ennyi idő után nem is érdemes reménykedni! Az amit ő fémjelez így testületben az nem veszedelmes, de nem szolgálja a fejlődési érdekeket! Olyan, mint Ő! Nem lehet felfedezni és nem lehet értékelni! Így természetesen értékelhetetlen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6711666574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása