Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kis-Duna: Újra engedélyeztetik a Szigetszentmiklósi hajóállomást, hogy itt is szabályosan ki lehessen kötni.

2016. augusztus 25. - Buckai Szövetség Egyesület

Bár 2011-ben az önmagát Szigetszentmiklósi közlekedési szakértőnek tartó pályakezdő és a közlekedéshez nem értő fiatalember azt mondta és egy nagy közösségi portálon le is írta, hogy a Kis-Dunán a hajó, valamint a nagyhajó közlekedése nem lehetséges azóta mégis számtalanszor bebizonyosult akár TDM Kis-Dunamente hajózási programjainak keretében, hogy de igen és mégis lehetséges.

Igaz persze, hogy a Kis-Dunai hajózás ma igen drága, de olyan páratlan élmény, táj és hangulat, amelyet egy itt élőnek egy igazi Csepel-szigetinek mindenképpen át kell élnie.

Ahhoz, hogy ez biztosítható legyen és ezt mi támogatjuk 2016.08.22-én a Gazdasági bizottság, 2016.08.23-án a Pénzügyi bizottság és majd 2016.08.31-én a Képviselő testület is 2 millió forintot szavaz meg mindenféle engedélyezési papír helyre állításához. Ők persze a jelenlegi Kis-Dunai alternatívák fenntartását szeretnék biztosítani ezzel, mi azonban ahogy majd később is fogják látni a rég múlt Kis-Dunai hajózásának visszaállítását szeretnénk elérni, melyben ez mindenképpen az első lépés.

A Szigetszentmiklósi hajóállomás engedélyeinek rendbe tételét így mindenképpen és támogatólag fogjuk követni, mert ez építő jellegű, mely reméljük sikereket ér.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8811650950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása