Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: A szennyvíztelep új részét már tavaly átadták! A régi korszerűsítésére csak most fogunk pályázni?

2016. augusztus 23. - Buckai Szövetség Egyesület

2009-ben és 2010-ben nagyon örültünk, hiszen a város új szennyvízteleppel bővül és az Alsóbucka városrész is végre csatornahálózatot kap, amely után az utak fejlesztése és járdák építése is elindulhat... legalábbis az akkori tervek szerint.

Azóta bármely Buckai megtanulhatta a csatornák Istenét és azt is, hogy ebbe a beruházásba sikerült azt is elrontani, aminek elrontását korábban el sem lehetett képzelni, ahogy a város azt is mit is jelent a szennyvíztelep bővítés!

Korábban ugyanis bárki és naivan azt hitte, hogy ha bővítenek egy szennyvíztelepet, akkor ha az korszerűbb, mint a régi, akkor a régit is hozzá korszerűsítik és egységes egészként fog mindez no meg persze jól működni! De kiderült, hogy naivak voltunk és ez nem így történt!

Tavaly egy a Massányi úti lakótelepnél történő kiáradás és bűz hívta fel a figyelmet először arra, hogy valami itt nem igazán megfelelően működik! Akkor derült ki, hogy illesztési és kompatibilitásbeli különbségek és problémák vannak! Ahogy akkor derült ki az is, hogy a régi teleprészt nem korszerűsítették!...

Most 2016 Augusztus 22-én a GB ülésen, majd az e hónapban esedékes Képviselő testületi ülésen szeretnének arról beszélni, hogy mi legyen a régi teleprésszel! Most szeretnének pályázni! Most szeretnének korszerűsíteni! Akkor amikor már az új készen van!....

Hogy miért? És miért nem probálták meg egy szintre hozni a két részt az új átadásával?... Csak a Jó Isten tudná megmondani!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6611358296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása