Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ellentmondások között a Kéktó!

2016. augusztus 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint ahogy korábban is megírtuk rendezvényekkel tér vissza Szigetszentmiklósra a közélet! Ezen rendezvények egy és jelentős része Szigetszentmiklós egyetlen Szabadtéri és Szabadidős Központjában a Kéktó kerülnek megrendezésre!

 

Szinte hihetetlen ezek fényében, hogy még mindig él és sajnos még mindig él a Kéktó elpusztítási terve! Az a terv, amely panziót, sóbarlangot és minigolf pályát hozna profit orientált módon a ma ingyenes igénybe vehető és mindenki által kedvelt Kéktó helyére!

 

Az Önkormányzat, amely Júniusban még azért söpörte le a grillteraszt a Kéktó északi részére, mert él ez a Virág Róbert (FIDESZ) képviselő által kezdeményezett elpusztítási terv fogalmunk sincs hogyan tudja majd a Kéktó elpusztítását a lakosságnak valójában megmagyarázni! Ugyanis pályázni szeretnének erre!

 

Számunkra nem kis ellentmondás a rengeteg rendezvény és a hely megsemmisítése, de reméljük ez az ellentmondás feloldódik és az elpusztítási terv megy a kukába, ahol a helye!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9210033568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása