Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL a Csepel.infonak: FŐSZERKESZTŐ ÚR! Elgurult a gyógyszere?

2016. augusztus 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokat és sokszor olvastuk el a környékünkön járva a Csepel.info különböző cikkeit, amíg nem tudtuk azt, hogy kiféle és miféle, valamint mihez kapcsolódik. Aztán rájöttünk, hogy igen csak FIDESZ közeli! Ezzel persze nincs baj, hiszen ki ezt, ki pedig azt szereti!

 

De amikor végig olvastuk, hogy aki nem ért egyet vele az mind kommunista, akkor azért erősen elgondolkodtunk! Ez valami betegség? Üldözési mánia? Képzelt ellenség? A valóság és a képzelt világ összekeverése? Ajjaj!...

 

S amikor azt is láttuk, hogy mennyire gyűlöli ezt a képzelt ellenséget, akkor rájöttünk a szerkesztő Úrat soha nem szerette és senki! Talán a legnagyobb kedvesség is számára valamilyen vicsorítás lehetett!

 

De hát mit lehet tenni?

Vannak ilyen emberek!

 Kár hogy szellemi kútmérgezésükkel

másokat is terhelnek!

 

No, de az amit a Csepeli villamos kapcsán írt!... Hát az mindent visz! Elnézést kérünk, de ennyire nem bolondulhat meg egy ember! Hogy, akik a Csepeli HÉV-ért küzdenek, azok most mennyire irigyek lesznek, mert milyen hűűű, de haaa fejlesztések jönnek el? Vajon tanult a szerkesztő Úr fizikát? Vagy azt is kommunistának nézte és azzal is összeveszet? Körülnézett valaha a környező villamos vonalakon? Elgondolkodott vajon azon, hogy a Csepeli villamos vajon hol fér el miközben minden környező vonal túltelített? Látott már a szerkesztő Úr 2-es, 24-es, 4-es, 6-os, 51-es és 1-es villamost? Esetleg ült is már rajta? Tisztában vele, hogy néznek ki ezek a villamosok, ha Közvágóhídra a Ráckevei HÉV befut? Vagy, akik a Ráckevei HÉV-vel járnak nem számítanak? Azok nem is emberek? Tisztában van vele, hogy a villamos a 2-es, 24-es, 4-es, 6-os, 51-es és az 1-es vonalán nem férne el? Tudja, hogy milyen alagút van a Széchenyi tér és az Eötvös tér között? Megmagyarázná azt, hogy ott mondjuk egy Combino hogy megy el? Mesélne esetleg a Kossuth téri villamos kacskaringózásról? Esetleg a Soroksári út 50 másodpercenkénti leállításáról? Vagy a II. Rákóczi Ferenc útéról?

 

Ezt kell irigyelni?

 

Uram!

Ha Ön nem látja át hát

elmondjuk:

 

A Csepeli villamos terve

Csepel, Csepel sziget és

Dél Pest végét jelenti!

 

A Soroksári útat 50 másodpercenként lezárni örültség! Az az út vezeti be Kecskemét – Dabas – Alsónémedi útirányból az 5-ös, Baja – Solt – Dunaharaszti útirányból az 51-es útirányból érkezőket! Arra az útra ágazik be a Csepel sziget több kijárata! Akár a Kwassay, akár a Gubacsi hídon át! Budapest egyik legnagyobb forgalmú útja! Uram! A II. Rákóczi Ferenc út Csepel sziget déli részét és az agglomerációt vezeti be! Míg a Soroksári út leállítása Csepel, Csepel sziget és Dél Pest közlekedésének vet azonnal véget, addig a II. Rákóczi Ferenc út a Csepel szigeten belüli közlekedésnek!

 

Uram! Az Ön kedvelt párt családja az összes közlekedési szakértőt hülyének nézi! Egyetlen olyan szakemberrel nem találkoztunk, aki ne mondta volna: A Csepeli villamos terve örült ötlet! A térséget évtizedekkel visszaveti!

 

Uram! Ha erre rájönnek az emberek vagy megtapasztalják az összes ötlet gazdája a népharag elől még a kontinensről is elmenekülhet!

 

Ez lenne hát az irigylés tárgya?

 

Ezt irigyelnék képzelt ellenségei?

 

Uram!

Önt semmiképpen meg nem bántva azt

gondoljuk Önnek elgurult a gyógyszere!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr398987362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása