Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Polgármesteri Hivatalhoz - Köszönjük, hogy nyaraltak, hiszen addig sem pusztítottak! De reméljük a bírságokat Önök fizetik!

2016. július 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Miniszterelnökség!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

„Tisztelt”Szigetszentmiklósi Önkormányzat

és

Kedves Barátaink!

                                                 

Szigetszentmiklós város Önkormányzata annak ellenére, hogy a város le van pusztulva úgy döntött 2016.07.25-től 2016.07.29-ig igazgatási szünetet rendel el, mindenkit szabadságra küld és ezen időszak alatt az Önkormányzatban még ügyelet sincsen!

 

Ez egy részről pozitívum, hiszen a pusztításban megfáradt Önkormányzati dolgozók, képviselők végre ezen a héten nem pusztítottak, nem romboltak, nem tomboltak és talán nem tettek tönkre semmit! Csakhogy vannak törvényes határidők! Ha másban nem, akkor például az iparűzési adóhatóság alá bejelentkezés terén. Ha az adózók a rombolásban megfáradt Önkormányzat szabadságolása nem tudtak megfelelni, akkor mi van? Bírság? Megbüntetnek a nyaralásukért? Mégis azt ki fogja kifizetni? Ezért nem tartottak más Önkormányzattal szemben még ügyeletet sem?

 

Ha bárkit szankcionálni mernek azért, mert Önök nyaralni mentek itt és most garantáljuk, hogy felfogjuk Önöket jelenteni!

 

Mert természetesen kellemes nyaralást Önöknek, de ez nem alap arra, hogy az Önök nyaralása miatt bárkit megrángassanak és megbüntessenek! Persze lehet háborogni, hogy még nem büntettek meg senkit, de kiindulva abból, ahogy a várossal és a lakossággal bánnak sajnos jobbat kinézni nem tudunk Önökből! Hiszen Önök városunkkal és lakosságával kapcsolatban az eddigi eljárásokat is figyelembe véve kegyetlen, embertelen szörnyetegek!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2016 Július 29.

Tisztelettel:

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr258925180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása