Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Fantom támadt a Buckai Szövetség Egyesületre és elnökére

2016. július 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Minden jel szerint fantom támadt a Buckai Szövetség Egyesületre és annak elnökére 2016 Július 24-én  Nagy János (Nadzsi és Kexy) oldalán

Az önmagát 70 évesnek bemutató és állítólag unokája által felregisztrált kép nélküli fantom pályafutását a facebook-on a Buckai Szövetség Egyesülettel szemben gyalázkodások mellett bevallás kérésével, majd a Szövetségbe való belépési kísérlettel kezdte, ahol belépési szándék esetében elmondta, hogy szerinte egyszemélyes az egyesület. Ezután a magát Tóth Istvánnak nevező fantom belépési szándékát azzal fokozta, hogy izgalmasabbá teszi az egyesület életét, majd ezt követően női nemi szervek képének küldözgetésébe kezdet!

Tevékenységét aztán azzal folytatta, hogy minden bizonnyal gyalázkodási szándékkal a Buckai Szövetség Egyesület adószám felfüggesztésének tényét felrakta a Nagy János oldalra. Megkérdőjelezte a Szövetség hitelét és rágalmazó és téves információkat tett közzé úgy, hogy hamis és hazug módon azt állította a Szövetség elnöke még közgazdasági végzettséggel sem rendelkezik! A fantom minden leírt szava ellenünk irányuló támadás, hazugság és gyalázkodás ezért természetesen feljelentettük!

 

De ki lehet Ő? Ki lehet Tóth István? Ugyanis a facebookon egyetlen ismerőse van: Nagy János! Ha az unoka segített felregisztrálni, akkor ő miért nem ismerős? Esetleg Nagy János az unoka? S hol család többi tagja? Ők nincsenek facebook-on? Csak a család legidősebb tagjainak egyike facebookozik?

 

Szerintünk Tóth István egy álprofil! S az álprofil mögött minden jel egyetlen személy felé mutat!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr708916182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása