Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az adószámfelfüggesztésnek vége! Holnap jegyzőkönyv átvétel! KÖZZÉ TESSZÜK!

2016. július 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület kézbesítői és informatikai hibából eredő adószám felfüggesztésének, amely sok rágalommal szemben nem a mi hibánkból eredt a mai nappal vége! A holnapi napon a Kresz Géza utcában jegyzőkönyvet fogunk átvenni!

 

Egyúttal a mai napon a rágalmazókkal szemben megtettük a szükséges jogi lépéseket, mivel egy hat éves rágalom és karaktergyilkos hadjárat 2016. július 24-ei kezdettel és poszttal soha nem látott szintre süllyedt! Úgy gondoljuk, hogy van az a szint és van az a támadás, amelyet alaptalanul már nekünk sem kell elviselnünk!

 

Bízunk az igazságszolgátatás erejében és abban, hogy elkövetők tetteikért elnyerik méltó büntetésüket! A mai és a tegnapi napon egyébként többüknek még utolsó esélyt adtunk a bocsánatkérésre, de makacs módon, a mocskolódást, rágalmazást tovább folytatva, s leginkább tovább fokozva halmozták a gyalázatot! Ezért vállalniuk kell a felelősséget!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr158915928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása