Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: A börönd tolvaj!

2016. július 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal, amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 Mai részünkben napjaink világába ugrunk vissza oly hitelesen tájékoztató, oly csodás városunkba! Itt, ahol megtudhattuk 10 hónappal ezelőtt egy nagyon hiteles helyen, hogy a szerelem vandalizmus ismét egy tanulságos és minden valóság alapot tartalmazó eseménysort ismerhetünk meg!

Eltűnt egy bőrönd és tuti az eltüntető egy Szigetszentmiklósi ember!

Tuti!

 Hogy mi ennek a valóság alapja? Hmm… Nézzük csak! Valószínűleg emberkénk fogta magát és bemászott a kiszemelt áldozat lakásába! Csipogót szereltetett minden cuccára, hogy tudja melyik hol van! Ezt persze az X-aktákból és a Mission Inpossible-ből kölcsönözte, de James Bond, Batman, Supermen és Joker is segített benne!

Aztán tolvajunk gyűjtött! Több százezer forintot ahhoz, hogy a csipogóval felszerelt bőröndöt, amiben maga Picasso összes festménye volt biztos és persze az államok aranykészlete… Párizsban ellophassa és azt mondhassa: Hehe…!

Ez teljes mértékben reális!

Annyira jó Szigetszentmiklóson élni!

 - CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr918881806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása