Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NAGYON FONTOS : Segíts meg menteni a Kéktót! - A KÉSŐBB MÁR LEHET, HOGY KÉSŐ!

2016. július 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Kéktó elpusztulásának veszélye reálisan fennáll mióta egy vitathatatlanul nemes szándék előhozta, hogy egy terv, amely a Kéktó helyére panziót, sóbarlangot és minigolf pályát akar még mindig él és még mindig létezik! Pedig 2009-ben tüntetés volt az elpusztítási terv ellen! 2009-ben számtalan ember kifejezte, hogy ebből az elpusztításból nem kér, hogy számára a Kéktó a fontos, s hogy felújítás mellett megmaradjon a jelenlegi funkció, azaz a Szabadidő jelleg!

 

Azonban van, akiknek a profit a fontosabb és az sem számít, hogy 40.000 ember hol fog a szabadtérben kikapcsolódni és hol fogja magát igazán jól érezni!

 

Továbbá tudjuk azt, hogy vannak olyan emberek, akiknek lételemük, hogy mindenben ellent mondjanak nekünk! Tudjuk, hogy vannak, akik azt mondják nem áll fenn a Kéktó elpusztulásának veszélye!

 

Csakhogy

 

Ha 2016-ban le lehet söpörni egy grillterasz tervet azzal az indokkal, hogy létezik a 2009-es terv és azt akarja az Önkormányzati többség megvalósítani!

akkor az kell, hogy mondjuk:

 

Reális a veszély!

Akkor azt kell, hogy mondjuk aláírást kell gyűjtenünk! Akkor azt kell, hogy mondjuk, hogy a Kéktó megmentése mellett minden formában és módon fel kell szólalnunk!

 

Meglátásunk szerint a később, akár lehet túl késő, s akkor elpusztul a Kéktó!

 

Nem szabad hagyni!

 

Ezért indult a petició, melyet a peticiok.com-on a

Szigetszentmiklós - Kiállás a KÉKTÓ elpusztítása ellen!

lehet elérni!

 

Csatlakozzatok!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr218863104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása